додому Новини Черкащина На Черкащині продали сільський будинок у 20 тис разів дорожче

На Черкащині продали сільський будинок у 20 тис разів дорожче

2

На Черкащині в селі Степівка, Уманського району, місцева влада виставила на торги аварійний будинок. Ціну вказали мінімальну – 1 грн. Проте переможець аукціону готовий заплатити за будинок без ремонту, вікон і дверей 20 тис грн. Результати аукціону оприлюднені на порталі Української універсальної біржи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Монастирищинська влада виставила на аукціон будинок майже 200 м. кв в селі Степівка. Оголосили і стартову ціну в 1 грн. Власне, сама будівля перебуває в аварійному стані. Там нема ні води, ні каналізації, ні опалення. Прилегла територія захаращена.

За право викупити стару хату боролися двоє претендентів. Одного з них, який вказав найвищу ціну – 28 тис. грн – дискваліфікували. Він не надав «документи або відомості, обов’язкове подання яких передбачено ЗУ “Про приватизацію державного і комунального майна”, зазначено у повідомленні. Інший учасник вказав ціну 20 тис. грн. Нині очікується опублікування протоколу торгів. Переможцем став Віктор Кравчук.

Поки що невідомо для чого новому власнику будинок в селі Степівка.

Стапівка розташована в 27 км від Монастирища, а сама будівля розташована в центрі села.

Читайте також на сайті vikka.ua

YouTube video player

2 КОМЕНТАРІ

  1. Ну, і в чому сенсація, що людина фактично купила участок ( бо землю приватизує за копійки ) в селі за 500$ ? Більше мабуть уже писати нема про що.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version