НовиниЧеркащинаНа Черкащині пождепо купила людина, яка перебуває «під криміналом»

На Черкащині пождепо купила людина, яка перебуває «під криміналом»

-

- Advertisment -

На Черкащині відбувся аукціон із продажу комплексу будівель колишнього пождепо у Ватутіно. Будівлю купила фізична особа за  605 тис грн. Результати оприлюднені на сайті Української універсальної біржи.

Це комплекс будівель (бокси, цехи, сторожка і огорожа) належить державі. У радянські часи тут розміщувався спеціальний загін, який у випадку надзвичайної ситуації міг рятувати шахтарів. Після того, як шахтоуправління закрили, будівля занепала.

Фонд держмайна в Черкаській області виставив її на продаж. Це вже другий аукціон. Під час першого продажу зі стартовою ціною в 1 млн грн бажаючих придбати аварійну будівлю не знайшлося. Тому ФДМ України оголосив другий аукціон, зменшивши ціну у два рази.

Єдиним учасником і відповідно переможцем стала фізична особі Палагея Вовчарук. Вона погодилася заплатити за колишнє пождепо 605 тис. грн.

Знайти додаткову інформацію про Вовчарук Палагею Іванівну не вдалося. Зясувалося, що вона є обвинуваченою і проходить по справі, яка з 2019 року слухається у Смілянському районному суді. Прокуратура звинувачує її за статтєю «Посів або вирощування снотворного маку чи коноплі». По цій справі навіть не розпочалися попередні слухання.

Нині Фонд держмайна України вивчає документи учасника. Протокол про продаж не підписаний і не оприлюднений.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • На Черкащині у Шполі розгорівся скандал. Очільниця кредитної спілки перестала виплачувати вклади і … зникла. Сума збитків, про яку говорять у Шполі, сягає 5 млн доларів. Керівниця організації виїхала за кордон, а члени спілки масово пишуть заяви в поліцію. Дізнавшись про зникнення грошей, одна із вкладниць трохи не наклала на себе руки. Детальніше про це в матеріалі журналіста сайту vikka.ua.
  • Бронзовий памятник Леніну продають у Маньківці, що в Черкаській області. За 5-метрову скульптуру вождя просять 500 тис. грн.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x