НовиниКриміналНа Черкащині підприємець привласнив 4 мільйони гривень від міжнародної...

На Черкащині підприємець привласнив 4 мільйони гривень від міжнародної організації

-

- Advertisment -

У Черкасах судитимуть підприємця, який заволодів коштами в особливо великих розмірах шляхом видачі завідомо неправдивого офіційного документу. Про це повідомляють у Черкаській обласній прокуратурі. 

За версією слідства директор одного з товариств з обмеженою відповідальністю, виконуючи договір підряду, укладений з комунальним підприємством міста Умані, умисно завищивши вартість придбаного обладнання, вніс в акти виконаних робіт недостовірні відомості про його вартість, в результаті чого заволодів коштами на суму понад 4 млн грн.

Кошти для виконання робіт за договором підряду були надані під гарантії Уманської міської ради міжнародною організацією як кредит.

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Читайте також:

Молодь Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жага життя» робить для українських військових окопні свічки. Зараз готують до відправки другу партію і просять містян приносити їм розхідні матеріали: віск, бляшанки і картон.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x