НовиниЧеркасиЧеркаська молодь просить приносити матеріали на виготовлення окопних свічок 

Черкаська молодь просить приносити матеріали на виготовлення окопних свічок 

-

- Advertisment -

Молодь Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жага життя» робить для українських військових окопні свічки. Зараз готують до відправки другу партію і просять містян приносити їм розхідні матеріали: віск, бляшанки і картон. Про це повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

Вихованці та працівники Центру «Жага життя» з перших днів повномасштабної війни займаються волонтерством. А тепер вирішили допомогти нашим воїнам на передовій ще й окопними свічками. Адже ці прості пристосування можуть генерувати світло і тепло від 3 до 5 годин, що важливо холодної пори року, і навіть рятують життя, оскільки не демаскують військові позиції.

У виготовленні окопних свічок у Центрі реабілітації взяла участь і заступниця Черкаського міського голови Марина Гаркава.

«Спеціальний майстер-клас із виготовлення окопних свічок у центрі реабілітації «Жага життя» провела черкаська волонтерка Наталя Танцюра, яка виготовила й передала для потреб ЗСУ близько 3 тисяч таких свічок, – розповідає директорка Центру Наталія Воронкіна. – Опанувавши технологію, наша молодь разом із працівниками виготовили першу сотню свічок і через волонтерів передали на передову. Тепер працюємо над наступною партією».

За словами Наталії Воронкіної, вихованці Центру постійно у пошуку складових. Для виготовлення окопних свічок потрібні віск або парафін, бляшанки і картон. Тому Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жага життя» просить містян долучитися до збору матеріалів.

Всі матеріали приносити до Громадської приймальні департаменту соціальної політики. Вона знаходиться на першому поверсі департаменту за адресою: бульвар Шевченка,307.

Режим роботи департаменту:

понеділок-четвер – з 8.00 до 17.00, п’ятниця – з 8.00 до 16.00;

перерва – з 13.00 до 14.00

вихідні – субота, неділя

Читайте також:

У Черкасах стартував обмін старих ламп на нові led. Як їх отримати? (ВІДЕО) 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

«HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом (ВІДЕО)

Нові виклики перед роботодавцями. «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом. Повідомляє...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x