НовиниКриміналНа Черкащині на хабарі затримали чиновника: хто він

На Черкащині на хабарі затримали чиновника: хто він

-

- Advertisment -

В одній із громад Черкащині при спробі отримання хабаря затримали чиновника. Він вимагав за розміщення у середмісті торгової точки 1000 доларів. Про це повідомляється на сайті Черкаської обласної прокуратури.

 За версію слідства службова особа, яка займає відповідальне становище, одержала від приватного підприємця 1 000 доларів США за безперешкодне розміщення торгової точки у середмісті.
Підозрюваного затримано під час одержання неправомірної вигоди.
Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою та відсторонення посадовця від займаної посади.

«Санкцією частини 3 статті 368 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Як вдалося дізнатися журналістам сайту vikka.ua, цим посадовцем є перший заступник міського голови Звенигородки Валерій Маренич.

Читайте також
На Черкащині у Шполі розгорівся скандал. Очільниця кредитної спілки перестала виплачувати вклади і … зникла. Сума збитків, про яку говорять у Шполі, сягає 5 млн доларів. Керівниця організації виїхала за кордон, а члени спілки масово пишуть заяви в поліцію. Дізнавшись про зникнення грошей, одна із вкладниць трохи не наклала на себе руки

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас водій маршрутки зухвало порушив ПДР (ВІДЕО)

Патрульні притягнули до відповідальності водія громадського транспорту за порушення ПДР. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Нещодавно в...

“Можливі підтоплення у верхів’ї Кременчуцького водосховища” – Ігор Табурець

Найближчі кілька днів, унаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ і рясних дощів, можливі підтоплення заплав і понижених прирічкових...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x