додому Новини На Черкащині через несправну піч сталося три пожежі (ВІДЕО)

На Черкащині через несправну піч сталося три пожежі (ВІДЕО)

0

У Черкаській області через несправне пічне опалення на вихідних трапилося три пожежі. Про це інформують у прес-службі обласного управління ДСНС.

Перша пожежа трапилася 29 листопада о 22:00 у Черкасах в двохповерховому житловому будинку по вулиці Сержанта Волкова. Упродовж 10 хвилин займання було ліквідовано. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю будинку на площі 20 метрів квадратних, меблі та домашні речі.

Наступного дня о 23:40 в селі Петропавлівка Городищенського району на горищному приміщенні житлового будинку по вулиці Шевченка сталася пожежа. Причиною пожежі став димохід на горищі, який був побудований без спеціальної розділки в місці дерев`яних конструкцій перекриття будинку. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю будинку, перекриття на площі 15 м кв та побутову техніку. За попередніми підрахунками збиток завданий вогнем склав 75 000 грн.

Того ж дня, о 14:00 по тій же причині сталася пожежа в надвірній споруді по вулиці Загородній в місті Жашків. Рятувальники упродовж 20 хвилин ліквідували займання.

Джерело: Управління ДСНС у Черкаській області

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version