НовиниЧеркащинаМузичний кліп "Cherkaschyna" - серед музичних трендів на Ютуб

Музичний кліп “Cherkaschyna” – серед музичних трендів на Ютуб

-

- Advertisment -

Музичний гурт LATEXFAUNA оприлюднив кліп на композицію “Cherkaschyna”. Трек увійде до майбутнього альбому “Senbernar”. Повідомляють на ТСН.

Нині кліп на 26 позиції серед музичних трендів на Ютуб.

В новому треку “Cherkaschyna” LATEXFAUNA згадують про звабливих дівчат, що залишилися незайманими в юні роки. А ще це пісня про останній день літа, коли вчорашні школярі вилетять з батьківського гнізда і полетять на “дизельному Ікарі” до великих міст.

Режисером нового відео колективу став відомий ізраїльський режисер Інді Хаїт, той самий, який знімав для Тіни Кароль кліп на трек “Скандал”. Як зізнався вокаліст гурту Діма Зезюлін, знімання кліпу на “Cherkaschyna” стали для учасників гурту справжнім випробуванням: “Ніхто з нас не займався танцями до цього”.

“Нас іноді називають вкраїнськими Ред Хот Чилі Пеперз. Що ж…У такому разі Черкащина – це українська Каліфорнія. Розмаїта, засмагла, з красивими людьми, Канівським океаном і скелястими каньойонами Гірського Тікича, високим-превисоким небом, в якому ще засвітла але у вечірній млості видно Венеру й Сатурн” – пишуть в описі до відео автори кліпу.

Довідково: Latexfauna — український музичний гурт у жанрі чилвейв. Виконує пісні українською та суржиком. Заснований 2015 року. Троє учасників гурту — Дмитро Зезюлін, Костянтин Левицький та Олександр Димань — грали разом у студентському музичному колективі з першого курсу в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка.

Читайте також: «Маріуполь. Невтрачена надія»: у Черкасах безкоштовно транслюватимуть кіно

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x