додому Новини Черкаси «Маріуполь. Невтрачена надія»: у Черкасах безкоштовно транслюватимуть кіно

«Маріуполь. Невтрачена надія»: у Черкасах безкоштовно транслюватимуть кіно

0
1196

У кінотеатрі «Україна» 23 вересня о 18:00 відбудеться безкоштовний показ фільму «Маріуполь. Невтрачена надія». Про це повідомили в пресслужбі Черкаської міської ради.

Легендарний Маріуполь міг би відзначати у вересні свій день, якби не був зараз окупованим ворогом. Маріупольці були змушені покинути безжально знищене місто, багато хто з них знайшов нову домівку у Черкасах.

«Маріуполь. Невтрачена надія» – це  документальне свідчення простих містян, очевидців війни, які прожили перший місяць російсько-української війни у Маріуполі. Хоча весь цей час місто цілеспрямовано знищували, стрічка не містить страшних кадрів, не справляє емоційний тиск на глядача. П’ять маріупольців розказують свій досвід життя всередині війни.

Герої фільму говорять просто і без страху, що бачили, як відчували, що з ними відбувалося. Єдиний закадровий голос зачитує щоденники однієї з героїнь фільму, журналістки Надії Сухорукової. Надя – пересічна мирна людина, яка нікого не ненавиділа, і фільм відбиває цю інтонацію. Фільм ніби наводить різкість на кордоні добра і зла. Тут є біль втрати і пошук сил, щоб жити далі. А головне, у ньому є міць протистояти обставинам, які, здавалося б, повинні зруйнувати вщент. Це фільм про силу звичайної людини, про побутовий жах і рішення жити, незважаючи ні на що.

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x