НовиниЧеркащинаМіж скель на Черкащині відбувся унікальний гастрофестиваль (ФОТО)

Між скель на Черкащині відбувся унікальний гастрофестиваль (ФОТО)

-

- Advertisment -

Екстрим, як "по телевізору", професійне дегустування напою богів та "Дикий кач" від Хаса прямо між скель – лише невеликий перелік того, що вражало вихідними на "Buky Grill Fest". В Буках вперше організували гастрофестиваль на території мальовничого каньйону, де зібрались сотні туристів з Усієї України. Не пропустили таку грандіозну подію й кореспонденти сайту vikka.ua.

Унікальним фестивалем у Буках зустріли літо. Оскільки захід розташувався уздовж усього каньйону, гості мали змогу максимально роздивитись унікальну для Черкаського краю красу.

"Зазвичай, коли туристи приїжджають на Буцький каньйон, вони бачать лише одну локацію, біля мосту, де стоїть стела "Я люблю Буки". Сюди, де ми облаштували гриль-локацію, уже ніхто не доходить. Це дуже прикро", – ділиться один із організаторів фестивалю Сергій Юрчик.

Чоловік народився і виріс поряд, в сусідньому селі. Незважаючи на це, він також не бачив всієї природи "української Швейцарії", як ще часто називають Буцький каньйон. Саме тому вирішив запросити сюди інших людей, аби ті змогли відпочити, послухати якісну музику і смачно поїсти.

"Цей фестиваль став можливим за сприяння Буцької ОТГ, в подальшому плануємо проводити цікаві заходи, – зазначає Сергій Юрчик. – Наша цільова аудиторія – це Київ, Одеса, Вінниця, ті, хто їдуть із великих міст і хочуть відпочити на природі. Також місцеве населення".

"Buky Grill Fest" був поділений на локації: дитячу, де відпочивали найменші туристи; екстремальну, куди входили стрибки з скель, канатна дорога, байдарки тощо; гриль-локацію – із арт-кемпом, професійним сомельє, м’якою зоною з кальяном, вокальним черкаським гуртом "Унісон" і, на завершення, – виступом українського репера Хаса.

Уманський сомельє та винороб Ігор Максименко

До слова, чимало провідних телеканалів безкоштовно користуються унікальною місцевістю Буцького каньйону, коли навідуються сюди для зйомок своїх передач. Голова Буцької ОТГ Сергій Залізняк зазначає, часто на екранах телевізорів не Карпати, як всі можуть подумати, а населений пункт Черкаської області.

"Ми маємо навчити місцеве населення, як правильно заробляти кошти для себе. Думаю, в подальшому фестиваль стане фішкою нашої ОТГ. Цьогоріч сюди приїхали фахівці приїхали з різних міст України, які покажуть, як правильно працювати. Сусідні райони усі послуги отримують у нас. Але вони не зовсім розуміють, що таке туризм. Але ж можна заробляти на рідному краї гроші, прославляти його", – каже Сергій Степанович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині відгуркотів один із наймасштабніших мотофестів Європи.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x