НовиниЧеркасиМистецтво на уламках війни: у Черкасах розмальовують військові ящики

Мистецтво на уламках війни: у Черкасах розмальовують військові ящики

-

- Advertisment -

У гончарній  майстерні Олени Почтарьової всюди скрині з під набоїв та  кришки від установок  ракет Хаймарс. До війни у цьому приміщенні лунали дитячі голоси. Присвятивши своє життя гончарному мистецтву та народному живопису, Олена навчала цьому дітей, але зараз її талант та творча енергія працюють для нашої Перемоги. Скрині та кришки від ракет Олена разом зі своїми однодумцями розмальовують та перетворюють на предмети побуту.

ОЛЕНА ПОЧТАРЬОВА, ВОЛОНТЕРКА

Я бачу багато хто малює гільзи. Але мені гільзи не зайшли. Тому розмальовуємо скрині. В них можна щось зберігати, як раніше в бабусиних скринях.

У цій роботі надихаються народним живописом, або так званим наївним мистецтвом. Серед українців не бракує талановитих людей, тому мотивів для такого розпису вистачає

ОЛЕНА ПОЧТАРЬОВА , ВОЛОНТЕРКА

Перша робота була на основі робіт МарІЇ Приймаченко. Далі я почала цікавитися роботами інших наших художників.  мене вразила творчість Любові Панченко і одна із скринь була розмальована за мотивами її творчості. Для мене вони дуже відгукуються адже я сама ліплю із глини диво- звірів.

Свої роботи реалізують через аукціони.. Одну зі скринь вдалося продати за 200 тис гр. і вона поїхала до Хорватії. Останній аукціон приніс 180 тисяч.  Мистецтво війни зараз популярне. Зароблені кошти вкладаються у нашу майбутню Перемогу.

ОЛЕНА ПОЧТАРЬОВА, ВОЛОНТЕРКА

Ми купуємо по потребах. Від засобів від комарів до квадрокоптерів і мавіків.

До роботи залучені не лише люди які мають хист до малювання. Як що потрібно то Олена спочатку сама наносить контури олівцем. Каже, було б бажання зробити щось корисне для ЗСУ.

Читайте також:

Відома молочна компанія планує перемістити своє виробництво на Черкащину

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x