додому Новини Черкащина Меру Черкас вручили підозру вже в прокуратурі (ВІДЕО)

Меру Черкас вручили підозру вже в прокуратурі (ВІДЕО)

0

Сьогодні, 8 жовтня, меру Черкас Анатолію Бондаренку було знову оголошено підозру за ч.1 ст. 351, а саме, перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради та за ч. 2 ст. 364 "Зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки". Цього разу в стінах Черкаської місцевої прокуратури. Відповідне відео на сторінці у Facebook розмістив черкаський журналіст Вадим Комаров.

Сам же Анатолій Бондаренко зазначив, що не розуміє за якою статтею йому вручили підозру. Мовляв це вперше в історії українського правосуддя є така стаття. А сам він нікому не перешкоджав.

"Я що їх не пускав, чи тримав, щоб вони не приходили. Я підкорився більшості депутатів, які вимагали проведення сесії", − повідомив Анатолій Бондаренко.

Зазначимо, що про канівську таємну сесію, яка відбулася 22 серпня о 15 годині, було повідомлено на сайті міськради за 54 хвилини після її початку.

Питання про обрання міри запобіжного заходу суд буде розглядати завтра, 9 жовтня, о 14:30.

Нагадаємо, що Анатолію Бондаренку 4 жовтня прокуратура вже вручала підозру з обвинуваченнями за штучне перешкоджання роботі депутатів. Тоді міський голова прибув до Черкаської міськради на автомобілі свого брата, на виході з якого його й зустріли працівники прокуратури.

Очільнику міста не сподобався спосіб, у який йому вручили підозру, і під час прес-конференції він назвав головного прокурора області Сергія Овчаренка боягузом. Мовляв, підозру треба вручати особисто в руки, а не автомобілю.

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Бондаренко підписав рішення з таємної канівської сесії.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version