НовиниЧеркасиМерія Черкас показала, куди направила 750 млн грн

Мерія Черкас показала, куди направила 750 млн грн

-

- Advertisment -

Від початку великої війни Черкаси передбачили понад 750 млн грн для зміцнення оборони України. Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради.

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Черкасах для підвищення обороноздатності країни та підготовки території міста до оборони в особливий період передбачили понад 750 млн грн.

Міський голова Анатолій Бондаренко наголошує: видатки на зміцнення оборони, безпеку людей, соціальних захист військових та їхніх родин – одні з найосновніших у бюджеті Черкас.

– Війна триває. І Черкаси підтримуватимуть наших захисників стільки, скільки це буде необхідно та наскільки дозволятимуть ресурси, – прокоментував міський голова. – Кошти, які ми спрямували в бюджеті міста для зміцнення обороноздатності України, – передбачили безпосередньо за офіційними запитами військових. Разом із тим, ми розуміємо, що потреби змінюються, тому ми постійно переглядаємо бюджет на користь ЗСУ та силових структур. Черкаси були і залишатимуться надалі надійним тилом для Збройних Сил України.

Додамо, що за 7 місяців 2023 року надходження ПДФО до бюджету Черкаської міської територіальної громади з грошового забезпечення військовослужбовців та інших військовозобов’язаних склали 450 млн грн.

Тільки від початку 2023 року для підсилення оборони виконавчий комітет та депутати Черкаської міської ради передбачили в головному кошторисі міста 344,8 млн грн. Ці кошти спрямували підрозділам за різними програмами, серед них:

  1. Програма підтримки Збройних Сил України – 137,4 млн грн.
    2. Міська цільова програма заходів та робіт з територіальної оборони м.Черкаси – 77,2 млн грн.
    3. Програма протидії тероризму на території м.Черкаси – 14,0 млн грн.
    4. Програма забезпечення законності та профілактики правопорушень у м.Черкаси – 113,3 млн грн.
    5. Програма реалізації заходів цивільного захисту населення та території Черкаської міської територіальної громади – 2,9 млн грн.

Із них 292,4 млн грн  – уже профінансували. У розрізі програм це:

  1. Програма підтримки Збройних Сил України  – 123,0 млн грн.
    2. Міська цільова програма заходів та робіт з територіальної оборони м.Черкаси – 49,1 млн грн.
    3. Програма протидії тероризму на території м.Черкаси – 14,0 млн грн.
    4. Програма забезпечення законності та профілактики правопорушень у м.Черкаси – 103,3 млн грн.
    5. Програма реалізації заходів цивільного захисту населення та території Черкаської міської територіальної громади 2,9 млн грн.

– Ми реагуємо на всі звернення, які надходять від наших військових до Черкаської міської ради, – розповів перший заступник міського голови Сергій Тищенко. – Кошти, виділялися на такі потреби для військових підрозділів як: запчастини та ремонт техніки, придбання паливо-мастильних матеріалів, матеріально-технічних засобів (дальномірів, тепловізорів, тепловізійних прицілів, прицілів нічного бачення, системи Starlink, форменного одягу, генераторів, антидроннових рушниць, безпілотних літальних апаратів, спеціалізованих автомобілів, ремонт приміщень тощо). Деякі видатки ми, зі зрозумілих причин, наразі не можемо деталізувати через реалії воєнного часу, але кожна гривня, яка передбачена в бюджеті, спрямована за зверненнями підрозділів. Дякуємо нашим захисникам за кожен новий день, який зустрічаємо у відносно спокійних Черкасах.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x