додому Новини Черкащина Медики Черкащини закликають громадян не порушувати правил карантину (Відео)

Медики Черкащини закликають громадян не порушувати правил карантину (Відео)

0
iz.ru

Працівники «екстренки» Черкаської області звертаються до громадян та просять їх не нехтувати правилами карантину. Адже своїми неправомірними діями люди наражають на небезпеку не лише себе, а й усіх, хто їх оточує.

Офіційне відеозвернення медиків розмістив у соцмережі директор «Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» Ігор Фесун.

«Ми, медики швидкої допомоги, завжди стоїмо на варті вашого здоров’я. І зараз, разом з вами, ми намагаємося боротися з COVID-19. Якщо ви, за можливості, залишатиметеся вдома, будете дотримуватися соціальної дистанції, особистої гігієни, носити захисні маски – ми врятуємо багато життів разом», – йдеться у зверненні медиків.

Працівники «екстренки» просять усіх громадян із відповідальністю поставитися до власної безпеки та безпеки близьких. Адже жодна країна світу не зможе зупинити пандемію без допомоги своїх громадян. Тільки завдяки відповідальності та свідомості людей можна вийти із цієї ситуації.

«Будь ласка, допоможіть нам своїми діями та дайте можливість якісно виконати свою роботу і врятувати якомога більше життів. Подбайте один про одного, дотримуйтеся усіх вимог особистої гігієни. Навіть не знаючи цього, можливо, в цю хвилину ви врятуєте чиєсь життя. Рано чи пізно пандемія мине, карантин закінчиться і ми всі повернемося до нашого звичного життя. Але зараз нам потрібно усіма своїми діями прискорити настання цього часу», – наголошують медики Черкащини.

Медики працюють, намагаючись максимально допомогти хворим на COVID-19, але їхні дії можуть бути марними без допомоги громадян. Тому, будь ласка, не нехтуйте правилами особистого захисту, дотримуйтесь елементарних правил гігієни та соціальної дистанції.

«Тільки, якщо ви будете відповідальними, мудрими та свідомими, ми зможемо подолати коронавірус разом», – підкреслюють працівники «екстренки».

Як повідомляв сайт vikka.ua, серед медиків на Черкащині – майже тисяча хворих на коронавірус.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version