додому Новини Кримінал Черкасець, який намагався розрахуватись фальшивими купюрами, зазнав фіаско

Черкасець, який намагався розрахуватись фальшивими купюрами, зазнав фіаско

0

Житель Черкас намагався розрахуватись у супермаркеті по вулиці Університетській фальшивими купюрами. Але пильна касирка одразу натиснула кнопку «Термінового виклику поліції».

Про це інформує пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області.

Інцидент трапився вдень, близько 14:00. Працівниця касового відділу вказала правоохоронцям на чоловіка та повідомила, що він намагався її ошукати, розплатившись за придбаний товар купюрою номіналом 200 гривень, яка має ознаки підробки.

Жінка також додала, що під час здійснення покупки він весь час помітно нервував та намагався відволікти її увагу. Але досвід та уважність не підвели – на купюрі вона помітила сліди розмитої фарби. Тоді й зрозуміла: необхідно натискати кнопку «Термінового виклику поліції».

На відмову прийняти його банкноту чоловік відреагував агресивно. Почав кричати та погрожувати працівникам закладу, налякавши їх та відвідувачів. Але щойно побачивши правоохоронців, збагнув, що уникнути відповідальності йому не вдасться.

Горе-покупця затримано та в ході перевірки встановлено його особу. Ним виявився черкасець 1966 року народження, раніше неодноразово судимий. Правопорушника передано слідчо-оперативній групі Черкаського ВП.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині засудили грабіжника.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version