НовиниЧеркащинаЛяшко взяв під опіку черкаський дитячий будинок (ФОТО, ВІДЕО)

Ляшко взяв під опіку черкаський дитячий будинок (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що працівники та вихованці дитячих будинків в Україні мають відчувати підтримку держави. Тому він пообіцяв, що його команда візьме під опіку такий заклад у Черкасах, де виховується близько ста дітей у віці до семи років, повідомляє прес-служба РПЛ.

"Діти, які не мають батьків, повинні бути доглянуті й нагодовані. Я і сам з двох до семи років виховувався в дитячому будинку в Прилуках на Чернігівщині, тому, якщо їду в якесь місто, намагаюся відвідувати дитбудинок. Робота вихователя дитячого будинку дуже важлива. Ви даєте дітям турботу, любов і підтримку. Моє завдання − зробити так, щоб у вас були всі умови для роботи. Наша команда візьме під опіку ваш заклад, для того, щоб ні ви, ні наші діти не знали проблем і росли під мирним небом", – зазначив політик, звертаючись до працівників дитбудинку.

Ляшко розповів, як і сам ріс в дитбудинках та інтернатах, а також поділився історією власного успіху.

"Стався до людей так, як хочеш, щоб ставилися до тебе. Бажаю вам, щоб ви досягли в житті всього, чого хочете. Дітям потрібна підтримка і добре слово. Вийшовши з дитбудинку у тебе ні житла, ні роботи, ні близьких немає. Мій перший законопроект, який я написав, був про посилення державних гарантій для дітей-сиріт", − зазначив лідер фракції РПЛ.

Парламентарій привіз необхідні в побуті ванні і масажні кушетки, в свою чергу, один з вихованців подарував йому ляльку-мотанку ручної роботи. Політик пообіцяв поставити її у власному кабінеті.

"Хочу подякувати працівникам закладу за велике серце і терпіння. Дитячі спогади − найяскравіші. Дуже важливо, щоб діти говорили тільки краще. Найголовніше наше завдання − збільшити зарплату працівникам дитячих будинків. Команда РПЛ в обласній раді буде домагатися виділення додаткових коштів на переоснащення та переобладнання таких установ, щоб працівники дитбудинків відчували підтримку держави, а діти не мали ніяких проблем", – підсумував Ляшко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на порозі черкаської лікарні полишили новонародженого малюка.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x