НовиниПолітикаЛоктіонов: "За кадровим потенціалом "Черкащина-Академія" має боротися за перше...

Локтіонов: "За кадровим потенціалом "Черкащина-Академія" має боротися за перше місце"

-

- Advertisment -

Нападник "Черкащини-Академії" Роман Локтіонов підбив підсумки першого півріччя у Другій Лізі Групи А, розкрив секрети мотивації, а також поділився планами на майбутнє. Видання "Sport Arena" поцікавилось у провідного бомбардира, чому він покинув ФК.

Про підсумки півріччя

Вважаю, що перше півріччя можна занести нашій команді в актив. Якщо подивитися в турнірну таблицю, відстаємо всього на чотири бали від лідера чемпіонату. На жаль, втратили багато залікових пунктів в ключових матчах, але на те були певні причини. Всю першу частину відіграли одним складом. В нас гравці пропускали матчі через травми, дискваліфікації, тому, звісно, було досить непросто протягом всього сезону стабільно грати. Але не стану виправдовуватися, в цьому лише наша провина. Впевнений, що вся боротьба ще попереду.

Про труднощі підготовки

Ще навесні почувався досить непогано, в нас зібрався хороший колектив. Інша справа, з клубом відбувалося щось незрозуміле. Наприкінці чемпіонату було дуже багато запитань з приводу продовження наших виступів серед професіоналів. Тому повноцінної літньої підготовки не було. Доводилося грати на наявному багажі і, на мою думку, Черкащина-Академія непогано провела осінню частину в Другій лізі. Звісно, футболіст не може бути задоволений на 100% своєю грою, але в мене багато що виходило.

Про розвиток клубу

Вважаю, що в нашій країні в будь-якого клубу існують певні проблеми або в фінансовому плані або в інфраструктурі. Звісно, наш клуб не виняток. Черкащині-Академії всього вісім років, клуб тільки перебуває в процесі становлення, починає розвиватися. Відзначу, що за кадровим потенціалом наша команда повинна боротися за перше місце. В принципі, це ми і робили протягом першого півріччя.

Про найбільш пам’ятний матч

Мені особливо запам’яталася гра з Минаєм. Приймали закарпатський клуб і перемогли 3:0. Я в тому матчі забив та віддав результативну передачу. Наша команда продемонструвала хорошу комбінаційну гру, порадували вболівальників. Хочеться, щоб таких матчів було якомога більше.

Про секрети мотивації

Мені як професіональному футболісту не складно мотивувати себе на матчі. У налаштуванні ключову роль відіграє самолюбство. Завжди хочеться перемагати, демонструвати всі свої найкращі якості. Я живу футболом, тому виходжу на поле з максимальною самовіддачею. Вважаю, що футболісти повинні поважати вболівальників та клуб в якому вони грають.

Про зміну клубу

Попросив президента відпустити мене, адже хотів спробувати пограти на більш високому рівні. У молодих хлопців буде більше можливостей проявити себе, вони отримають ігрову практику. Хочеться подякувати за розуміння Володимиру Лашкулу. Важливо, що президент йде назустріч футболісту. Щиро вдячний всім черкаським вболівальникам, які завжди підтримували команду, надихали гравців. Плани на майбутнє? Зараз підшукую собі нову команду, сподіваюся, що найближчим часом це питання вирішиться. Головна мета в футболі — грати якомога більше, розвиватися в професіональному плані.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський футболіст потрапив до символічної збірної чемпіонату Угорщини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x