НовиниКухарчук: Дива не буде! Буде біль! Буде кров! Сльози!

Кухарчук: Дива не буде! Буде біль! Буде кров! Сльози!

-

- Advertisment -

В Україні з‘явився новий наратив, який вигідний виключно ворогу. Звучить він наступним чином:

Воювати – це шляхетна справа. Не треба нам мобілізовувати всіх підряд, не треба мобілізовувати злочинців. Захист Батьківщини – це не покарання. Армія – не місце збору покидьків.

Це – російський наратив!!!

Підтримують його всякі а-ля військові блогери, які готові маму продати, аби їх тільки процитували журналісти. А до журналістів пред‘яв майже нема, у них професія – збирати тези, які будуть соціуму близькими до душі. Соціум у нас такий патріотичний, особливо в коментарях тіпа : «в армії мають воювати тільки шляхетні воїни». Ви дох* шляхетних знаєте?

А тепер вам статистика . В українських тюрмах сидить близько 30 тисяч людей, в російських близько 600  тисяч. Це в 20 разів більше. При тому, що населення рашки більше в 5 разів!

Але навіть не в кількості суть. В рф можна просто цілими колоніями заганяти в чвк «вагнер», де просто розстрілюють за невиконання наказу! І жодна сявка і слова не тявкне. Тому що війна, а під час війни потрібно використовувати всі наявні сили і засоби.

Інша річ – Україна, яке «прагне» потрапити в ліберальний європейський соціум. У нас воювати мають лише шляхетні, а всі інші – кричати: «дякую» , «молодці».

А коли починають вручати повістки – закриватись вдома, а коли повістки вручають злочинцям – кричати що армія – честь, а не покарання.

Ну ви і дов*!!!

Якщо так – давайте, мобілізуйте мені 10 000 шляхетних, ну хоча б 10 шляхетних мобілізуйте. Ну і самі можете мобілізуватися, ви ж не злочинці, а шляхетні.

Коли ви зрозумієте, що війна закінчиться не завтра, не у вівторок, не в наступному місяці і не через рік?

Ми воюємо з найбільшою армією світу. А ви слухаєте людей , типу арєстовича і п‘єте ванільний раф в очікуванні дива.

Дива не буде! Буде біль! Буде кров! Сльози! Смерті! Відірвані руки і ноги! І це не означає що ми переможемо! Переможемо ми тільки тоді, коли ви перестанете бути довб*.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Дмитро Кухарчук
Дмитро Кухарчук
Лідер черкаського "Національного корпусу"
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x