НовиниЧеркащинаКуплену на Черкащині відому базу відпочинку знову продають

Куплену на Черкащині відому базу відпочинку знову продають

-

- Advertisment -

Дитячу базу відпочинку «Придніпровська», що в Золотоніському районі в селі Благодатне, Фонд державного майна в Черкаській області знову виставив на торги. Оголошення розміщене на сайті Української універсальної біржи.

Цю базу вже продали у квітні поточного року. При стартовій ціні у 2,5 млн грн, її придбали за понад 10 млн грн. Покупцем виявився Благодійний Фонд з чеськими інвестиціями. За інформацією деяких ЗМІ, Фонд мав намір зробити там реабілітаційний центр для ветеранів і військових.

Проте у встановлений термін БФ “Регі Басе Україна” не заплатив установлену суму. Учасника дискваліфікували. Фонд держмайна України в Черкаській області оголосив новий аукціон.

База належить державі. На території бази розміщені корпуси, деревяні будиночки, літній театр, їдальня. Мається вихід до річки Дніпро. Все майно перебуває у занедбаному стані. Обладнання давно вивезене, каналізація, електрообладнання – демонтоване.

База свого часу належала  ПАТ «Укрпрофтур», а майном опікувалося дочірне підприємство «Черкаситурист», що володіло готелем «Росава», базою «Придніпровська» і готельним комплексом у Каневі. До дочірнього підприємства «Черкаситурист» мала відношення родина екснародного депутата України, а нині депутата Черкаської обласної ради Олега Петренка.

У 2011 році прокуратура Черкаської області розпочала судовий процес щодо повернення майна державі. Правоохоронці вважали, що база відпочинку і готель «Росава» були свого часу незаконно приватизовані. Чимало експертів тоді говорили, що процес «забрати і поділити» розпочали за вказівкою тодішнього губернатора Тулуба.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • У селі Прохорівка, колишнього Канівського району, продається база відпочинку. Власники хочуть за неї майже 150 млн. грн.
  • Легендарний готельно -ресторанний комплекс «Калина», що на трасі Черкаси-Київ (у бік Золотоноші) виставили на продаж. За «Калину» просять 6,2 млн. грн. Цей ресторанно – готельний комплекс існує більше 15 років. Він розташований у лісовій зоні на 17 км траси Черкаси – Київ. Він відомий тим, що там дуже полюбляють святкувати весілля та корпоративні заходи.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
2 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Володимир
Володимир
11 місяців тому

А чому нею не володів слюсар Петренко, не депутат ?!!

Анатолій Борисович
Анатолій Борисович
Відповісти  Володимир
11 місяців тому

Тому-що 32роки пед….раси при владі!!!!!

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

2
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x