НовиниЧеркащинаКуплену на Черкащині відому базу відпочинку знову продають

Куплену на Черкащині відому базу відпочинку знову продають

-

- Advertisment -

Дитячу базу відпочинку «Придніпровська», що в Золотоніському районі в селі Благодатне, Фонд державного майна в Черкаській області знову виставив на торги. Оголошення розміщене на сайті Української універсальної біржи.

Цю базу вже продали у квітні поточного року. При стартовій ціні у 2,5 млн грн, її придбали за понад 10 млн грн. Покупцем виявився Благодійний Фонд з чеськими інвестиціями. За інформацією деяких ЗМІ, Фонд мав намір зробити там реабілітаційний центр для ветеранів і військових.

Проте у встановлений термін БФ “Регі Басе Україна” не заплатив установлену суму. Учасника дискваліфікували. Фонд держмайна України в Черкаській області оголосив новий аукціон.

База належить державі. На території бази розміщені корпуси, деревяні будиночки, літній театр, їдальня. Мається вихід до річки Дніпро. Все майно перебуває у занедбаному стані. Обладнання давно вивезене, каналізація, електрообладнання – демонтоване.

База свого часу належала  ПАТ «Укрпрофтур», а майном опікувалося дочірне підприємство «Черкаситурист», що володіло готелем «Росава», базою «Придніпровська» і готельним комплексом у Каневі. До дочірнього підприємства «Черкаситурист» мала відношення родина екснародного депутата України, а нині депутата Черкаської обласної ради Олега Петренка.

У 2011 році прокуратура Черкаської області розпочала судовий процес щодо повернення майна державі. Правоохоронці вважали, що база відпочинку і готель «Росава» були свого часу незаконно приватизовані. Чимало експертів тоді говорили, що процес «забрати і поділити» розпочали за вказівкою тодішнього губернатора Тулуба.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • У селі Прохорівка, колишнього Канівського району, продається база відпочинку. Власники хочуть за неї майже 150 млн. грн.
  • Легендарний готельно -ресторанний комплекс «Калина», що на трасі Черкаси-Київ (у бік Золотоноші) виставили на продаж. За «Калину» просять 6,2 млн. грн. Цей ресторанно – готельний комплекс існує більше 15 років. Він розташований у лісовій зоні на 17 км траси Черкаси – Київ. Він відомий тим, що там дуже полюбляють святкувати весілля та корпоративні заходи.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
2 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Володимир
Володимир
10 місяців тому

А чому нею не володів слюсар Петренко, не депутат ?!!

Анатолій Борисович
Анатолій Борисович
Відповісти  Володимир
10 місяців тому

Тому-що 32роки пед….раси при владі!!!!!

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

2
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x