НовиниЧеркащинаКолона байків на Тарасовій горі: як на Черкащині триває...

Колона байків на Тарасовій горі: як на Черкащині триває мотофестиваль (ФОТО)

-

- Advertisment -

Три дні на Черкащині вже триває мотофестиваль "Тарасова Гора". Ця подія навіть встигла стати однією із найбільш очікуваних для мотоциклістів України, а також байкерів з-за кордону. Цьогоріч ми зустрічаємо більше 9 тисяч гостей, інформує "Вичерпно".

Душею мотофестивалю "Тарасова Гора" є рекордний для України організований мотопробіг у 140 км, в якому беруть участь більше 2 тисяч учасників. Мотоколона слідує за звичним маршрутом – від території мотофесту (с. Свидівок) до Тарасової гори, могили великого поета в Каневі. Учасники вшановують пам’ять Тараса Григоровича Шевченка покладанням квітів та загальною фотографією біля його пам`ятника.

Цього року девіз сезону – "Нам 16 років! Вже можна! Але не все". Регламент фестивалю включає в себе спортивну програму на чолі з ведучим Василем Вірастюком – найсильнішою людиною планети, а також десятки різноманітних майстер-класів, перегони на ретро-мотоциклах, кастом-шоу, виставка робіт художниці Тетяни Черевань, чимало тематичних конкурсів, ранкові руханки та йога.

Для гостей фестивалю працюють дві музичні сцени: головна та альтернативна. Доповнюють цілісність програми мото-СТО, мотобазар, мотошкола, аутентичний "HandeMade" ярмарок, "Бьюті Зона", атракціони, виставкові майданчики, пляж, спортивно-розважальний майданчик для дітей, велика зона для фуд-корту, бари та кав’ярні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах відгримів довгоочікуваний фестиваль тімбілдингу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Забруднення річки на Золотоніщині: інспекція відібрала проби води

Місцеві мешканці повідомили про забруднення води у річці Суха Згар, розташованій у Золотоніському районі. Про це повідомляє пресслужба Державної...

Черкаські спортсмени здобули нагороди на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування

З 24 по 26 травня 2024 року в місті Коростишів Житомирської області відбувся чемпіонат України серед дорослих, молоді та...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x