додому Новини Спорт Клопотання про відсторонення відхилено: мер Черкас оприлюднив ухвалу суду, який не відбувся

Клопотання про відсторонення відхилено: мер Черкас оприлюднив ухвалу суду, який не відбувся

0

Мер Черкас Анатолій Бондаренко опублікував на своїй сторінці у Facebook ухвали судів, засідання яких не відбулись.

"Соснівський районний суд відхилив два клопотання місцевої прокуратури про відсторонення мене від посади, а також про застосування запобіжного заходу у вигляді застави. Ухвали оскарженню не підлягають", − зазначив у дописі під документами очільник міста.

Як повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області, слідчим суддею Соснівського районного суду міста Черкаси було повернуто клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді застави та відсторонення його від посади.

Незважаючи на це, прокуратурою ці рішення суду було розцінено як необґрунтовані, у зв’язку з чим їх оскаржено до апеляційного суду Черкаської області. 

"Разом з тим, досудове розслідування в указаному кримінальному провадженні триває, вживаються заходи, спрямовані на об’єктивне дослідження всіх обставин вчинення кримінальних правопорушень та прийняття кінцевого процесуального рішення відповідно до вимог кримінального процесуального законодавства", – зазначають у прокуратурі. 

Слід зазначити, що саме засідання суду про обрання запобіжного заходу мало відбутися 10 жовтня о 14:00, а про відсторонення від посади – 11 жовтня о 15:30. Проте, із незрозумілих причин, суд відхилив два клопотання позачергово, 10 жовтня близько 12 години.

Як повідомляв сайт vikka.ua, меру Черкас вручили підозру в прокуратурі.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version