НовиниЧеркасиКапітан та тренер «Черкаських Мавп» прокоментували останню гру сезону

Капітан та тренер «Черкаських Мавп» прокоментували останню гру сезону

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» поступилися «Київ-Баскету» в третьому матчі чвертьфінальної серії плей-оф – 76:78. Серія завершилася з рахунком 0:3 на користь киян. «Мавпи» завершили сезон. Капітан команди та головний тренер висловилися про цю гру.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

«На жаль, програємо і закінчуємо боротьбу в плей-оф. Розбирати гру не бачу сенсу. Хотілося б подякувати керівництву, тренерському штабу, гравцям, масажистам, лікарям за те, що вистояли в такий непростій сезон. Згуртувалися, були командою. Може, це поганий результат. Боролися, віддали максимум на сьогодні. Навіть після перемог чимось не задоволений. Сьогодні все програли. Сподіваюся, кожен може піти додому і перед дзеркалом сказати, що все віддав. Мені було приємно бути капітаном команди. Це мій перший досвід. Десь впорався, десь ні. Для мене це позитивний момент. Вихід з зони комфорту і зростання. Ніяких проблем з атмосферою. Були злети і падіння, але це нормально. Колектив так стає і міцнішає. Ми не посипалися. Були єдиним цілим. Трохи не вистачило правильних рішень і удачі», – говорить капітан «Черкаських Мавп» Володимир Конєв.

За словами баскетболіста, цей сезон був найсильніший за останні 6-7 років. А отже, ліга зростає, приїжджають хороші гравці і тренери.

«Серію програли на втратах. На очках, які дали супернику забити після втрат. У першій грі 18 очок, у другій – 20, у третій – 7. Але всі 7 очок були в четвертій чверті. До четвертої чверті дали забити 0 очок другого шансу. У кінцівці четвертої чверті це зіграло одну з важливих ролей. Плюс помилки. Дійсно було якесь невезіння в якихось моментах. Гравці робили промахи з-під кільця. Це хвилювання і переживання. Це говорить, що хлопцям небайдужий клуб, емблема, фанати, які нас підтримували. Хочу подякувати всім гравцям за те, що вони дійсно в цьому сезоні проявили стійкість, терпіння, мужність і характер. Показали, що вони справжні чоловіки. Тільки сильні люди можуть пройти через складнощі і не втратити обличчя, залишитися в боротьбі і в хороших стосунках один з одним. Це дорогого коштує», – підкреслює головний тренер «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон.

За словами тренера, цей сезон був неймовірно складним для клубу. Але якщо об’єктивно подивитися, то в першій половині сезону і на такий би результат погодилися, не торгуючись. Срібні призери Кубка, учасники плей-оф і в цілому хороша команда, яка додавала видовища в цьому чемпіонаті.

«Думаю, що це подобалося нашим уболівальникам. Час від часу їх не пускали до зали, але на останньому матчі була божевільна атмосфера. Скучили за нею. Спасибі вболівальникам за те, що в останньому матчі сезону кайфонули. Не вистачало півтора року цієї атмосфери. Вітаю суперника з перемогою в першому раунді плей-оф. Бажаю «Київ-Баскету» стати чемпіоном, нам не так прикро буде. Всім нашим уболівальникам і причетним до клубу величезна подяка за те, що всі були разом, були єдиною родиною і єдиним колективом в цьому сезоні», – підкреслив Максим Міхельсон.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» поступились «Київ-Баскету» і завершили сезон.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах в Соснівці зведуть житловий будинок (ДОКУМЕНТ)

У Черкасах в Соснівці по вулиці Дахнівській біля перехрестя з вулицею Соснівська зведуть житловий будинок. Нині на цьому місці...

26-річний черкасець побив батька своєї співмешканки

Повідомлено про підозру 26-річному жителю Черкас щодо нанесення тяжких тілесних ушкоджень батьку своєї співмешканки. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x