НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» поступились «Київ-Баскету» і завершили сезон (Фото)

«Черкаські Мавпи» поступились «Київ-Баскету» і завершили сезон (Фото)

-

- Advertisment -

У Черкасах відіграли третій матч чвертьфінальної серії плей-оф Суперліги Паріматч. У дуже складному та цікавому матчі «Черкаські Мавпи» дали гідний бій «Київ-Баскету», проте поступилися із рахунком 76:78 і завершили сезон.

Про це інформує клубна пресслужба.

У першій половині «Київ-Баскет» зміг заволодіти шестиочковим гандикапом. Представникам столиці не завадила більш краща гра суперника під щитами – 19 підбирань проти 20, і ліпші командні дії – 5 передач проти 8. У підопічних Айнарса Багатскіса була влучність, і цього вистачило задля отримання переваги – 15 реалізацій з гри проти 11.

Після відпочинку «Черкаські Мавпи» вперше у поєдинку змогли вийти вперед. За декілька хвилин до кінця третьої чверті, Камерон Янг реалізував постріл з фарби і господарі повели +2. Підопічні Максима Міхельсона ще більше додали у командних діях, і на момент завершення 10-хвилинки майже вдвічі перевершували киян за передачами – 15 на 8. Та все ж результативні дії Коренюка, Мішули та Ковальова повернули перевагу столичній команді +2.

В заключній частині «Черкаські Мавпи» продовжили демонструвати характер. За півтори хвилини до завершення чверті гості вели у 8 очок. Проте, вони зарано розслабилися. 40-секунда втрата концентрації і «Мавпи» завдяки Конєву та Янгу скоротили відрив до 4 балів. Айнарсу Багатскісу навіть знадобився тайм-аут. Та це не збило темп господарям, навпаки, вони наблизилися до суперника вже на відстань двох очок. Головний тренер гостей змушений був знову взяти паузу – за 6 секунд до кінця. Цього разу вона допомогла, і у боротьбі «Київ-Баскет» зберіг перевагу, переміг у матчі – 78:76 і у серії 3-0.

Попри поразку, у цьому матчі слід відзначити Дмитра Скапінцева (16 очок, 4 підбирання) і Володимира Конєва (15 очок, 6 підбирань, 5 передач).

Таким чином, «Черкаські Мавпи» завершують цей непростий і насичений сезон. Команда віддала все, що могла.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах фінішував аматорський чемпіонат міста з баскетболу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x