НовиниЧеркасиУ Черкасах фінішував аматорський чемпіонат міста з баскетболу

У Черкасах фінішував аматорський чемпіонат міста з баскетболу

-

- Advertisment -

«Ветеран-Баскет» вкотре здобув «золото» чемпіонату Черкас у дивізіоні «А». У фіналі плей-оф «ветерани» в овертаймі здолали «Смайл-Баскет» – 96:92. У дивізіоні «Б» тріумфувала команда «Ассоль», яка у фіналі здолала опір «Слемданку» – 94:80.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Два дні баскетболу минули у Черкасах. Найкращі команди міста й області зійшлися між собою у вирішальних матчах плей-оф чемпіонату. Цьогоріч у змаганнях взяло участь 11 команд, які були розділені на два дивізіони.

У дивізіоні «А» боротьба за «золото» точилася між командами «Ветеран-Баскет» і «Смайл-Баскет». Фінальна гра стала окрасою всього сезону. Команди провели рівний і напружений матч. Протягом усієї гри була рівна боротьба. «Ветеран-Баскет» лідирував у рахунку, однак гравці «Смайлу» не відпускали суперника на велику відстань. «Смайлів» за собою вів Віталій Чорновіл. Захисник провів переконливий матч, в якому здобув 40 очок, зробив 9 підбирань та 6 передач. Попри значно вужчу ротацію команда трималася в рахунку і навіть перевела гру в овертайм, де вже сил забракло.

«Ветерани» вкотре продемонстрували свій клас і витримку. Команда діяла більш різносторонньо, загроза йшла від більшості гравців. Так, одразу 5 баскетболістів здобули більше 10 очок. А кращим гравцем став Вадим Голик, який оформив 30+9 і привів команду до чемпіонства. Сам Вадим у підсумку був визнаний найкращим форвардом та MVP чемпіонату.

У дивізіоні «Б» виступало 6 команд. Окрім звичних черкаських колективів досить потужно відіграла команда «Ассоль» зі Сміли. Власне цей клуб і став переможцем турніру. У фіналі дивізіону «Б» сміляни впевнено здолали «Слемданк» – 94:80. У матчі за бронзу зійшлися ЧДТУ та ЧП. У напруженому матчі баскетболісти ЧДТУ таки дотиснули ЧП і завоювали бронзові нагороди.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» вдома зустрінуть столичну команду.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x