додому Новини Кам’янські інспектори відремонтували автівку водію-інваліду

Кам’янські інспектори відремонтували автівку водію-інваліду

0

Двоє інспекторів ДАІ Кам’янського району отримали лист-подяку від водія-інваліда з Кіровограду.Вони допомогли йому відремонтувати автомобіль. Про це інформують у прес-службі обласного управління ДАІ.

Лист-подяка від водія надійшов на електронну адресу відомства: "Я, Алымов Сергей Валентинович, житель города Кировограда, 6 ноября 2014 года в 18 часов двигался на автомобиле "Мазда 6". На подъеме из пгт Каменка автомобіль по технической причине остановился. Я инвалид было справиться трудно. На помощь пришли работники ГАИ, которые дежурили на въезде в Каменку. Выражаю им огромную благодарность. Позвонил в Каменку и узнал фамилии Олександр Дихтяренко и Олександр Чепурной. Всем мира. Спасибо"

Старші інспектори Кам’янського ВДАІ Олександр Діхтяренко та Олександр Чепурний помітили на узбіччі дороги автомобіль.

– Ми зупинилися, запитали чи не потрібна йому допомога, адже на вулиці вже було темно. Чоловік відповів, що в нього зникло світло в автомобілі і він зупинився, – розповів нам старший інспектор Олександр Діхтяренко. – Ми з напарником оглянули мотор, відразу встановили причину збою. Поломка там була дріб’язковою: відійшла клема АКБ. Ми ще деякий час на всяк випадок супроводжували автомобіль, та все було добре.

Працівники ДАІ запевняють, що цю це була звичайна дорожня ситуація. І розцінювати її, як надзвичайний вчинок не потрібно.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version