НовиниКриміналІзраїльтянин обманом загарбав землю в Умані

Ізраїльтянин обманом загарбав землю в Умані

-

- Advertisment -
Прокуратура наполягає на поверненні земельної ділянки вартістю понад 1,4 млн грн територіальній громаді Умані. Про це повідомляє прес-служба Черкаської обласної прокуратури.
Обласна прокуратура установила факти незаконного вибуття низки земельних ділянок з комунальної власності територіальної громади міста Умань.
За даними досудового розслідування за відсутності прийнятих Уманською міською радою у передбаченому законом порядку рішень про надання земельних ділянок, за підробленими державними актами громадянами здійснено державну реєстрацію права приватної власності на земельні ділянки комунальної власності, які в подальшому відчужено третім особам.
Наразі Черкаська обласна прокуратура заявила позов про витребування з чужого незаконного володіння громадянина держави Ізраїль на користь Уманської територіальної громади земельної ділянки в місті Умань площею 0,0375 га, ринкова вартість якої становить понад 1,4 млн грн.
Крім того, органами прокуратури Черкаської області заявлено 25 позовів указаної категорії, з яких на цей час судами задоволено 8, щодо інших судовий розгляд справ триває.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємець на Черкащині отримав підозру за поширення російської пропаганди

Служба безпеки України викрила прихильника російського режиму, який активно поширював пропагандистські матеріали в соціальних мережах та виправдовував збройну агресію...

Пожежа в Черкасах: рятувальники евакуювали двох людей

9 травня на вулиці Смілянській, виникла пожежа на 5-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x