НовиниГриценко побачив подвійні стандарти в заяві Америки

Гриценко побачив подвійні стандарти в заяві Америки

-

- Advertisment -

Народний депутат зі Звенигородщини, кандидат у Президенти України Анатолій Гриценко вважає заяву Америки про її готовність заблокувати особисті рахунки Путіна – "красивою, але цинічною". Про це він написав у Facebook.

"The Times повідомляє про готовність Америки заблокувати особисті рахунки Путіна закордоном. Якщо Росія вторгнеться в Україну зі Сходу. Вказується сума в $40 млрд, особиста доля Путіна в різних компаніях. Звучить красиво. Дуже солідарно з Україною. А насправді, вдумаймося, що за цією заявою по суті? Цинізм і подвійні стандарти!" – дав свою оцінку заяві Гриценко.

"Виходить, якщо Путін не піде проти України війною зі Сходу, то вкрадені ним у російського народу корупційно-брудні $40 млрд і надалі, як дотепер, спокійно лежатимуть у західних банках? Працюватимуть на західні економіки? Так само, як там лежали й дотепер лежать вкрадені в українського народу корупційно-брудні мільярди януковичів, азарових, клюєвих…?" – запитує нардеп.

"А про вимоги вашого власного, західного, антикорупційного законодавства не хочете відверто поговорити, шановні західні партнери? Воно ж вас зобов'язує (вимагає від вас!) діяти і протидіяти усім чиновникам-корупціонерам, зокрема, російським і українським?! Ваші власні закони вимагають від вас блокувати оті рахунки януковичів і путіних не тоді, коли вже Майдан їх знесе і не тоді, коли вони вже наказ на війну віддають – ви маєте протидіяти корупціі й блокувати їхні рахунки, згідно ваших же законів, завжди і всюди!!!" – наголошує нардеп.

"Ви й надалі повчатимете нас прозорості та відповідальності влади, рівності всіх перед законом? Може, досить уже цинізму і подвійних стандартів?!" – звернувся Анатолій Гриценко до Америки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Цього тижня у Черкаській області будуть як сонячні, так і дощові дні

В атмосфері над Україною дощовий циклон поступається місцем теплому антициклону з півдня Західної Європи. Про це пише директор Черкаського...

Вперше за 22 роки: черкащанин став чемпіоном Національної баскетбольної асоціації (НБА)

Захисник збірної України Святослав Михайлюк уперше в кар'єрі став чемпіоном Національної баскетбольної асоціації (НБА). Вихованець школи "Черкаських Мавп" досяг...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x