додому Новини Черкаси Гравець «Черкаських Мавп» потрапив до складу збірної України

Гравець «Черкаських Мавп» потрапив до складу збірної України

0

Гравець «Черкаських Мавп» Олег Бондаренко включений до складу збірної України U-23 з баскетболу 3х3. У складі цієї команди наш захисник готуватиметься до Ліги Націй.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Так, 6 липня у Києві стартував збір молодіжної збірної з баскетболу 3х3. До табору потрапило семеро гравців з клубів Суперліги та Вищої ліги. Серед них і Олег Бондаренко. Відзначимо, що до збірної України був запрошений і центровий «Мавп» Ігор Сергеєв, але баскетболіст нині отримав ушкодження, тому не зможе потрапити до команди.

Збірна працюватиме у Києві та готуватиметься до Ліги Націй, яка стартує 15 липня.

«Приємно, що викликали до збірної України. 3х3 – достатньо новий вид спорту для мене, до цього я лише грав у Суперлізі 3х3 та потрапляв до збірних України з баскетболу 5х5. Мені подобається цей вид спорту, він досить динамічно розвивається. Я люблю грати у контакті, грати жорстко, а в 3х3 це все дозволено. Тому, думаю, проблем із цим не буде, я швидко адаптуюся і в мене все вийде. Зараз у нас 10-денний збір, тренуємося на НСК «Олімпійський», хороші умови, все подобається. Налаштовуємося на етапи Ліги Націй, а згодом на чемпіонат світу», – зазначає гравець «Черкаських Мавп» Олег Бондаренко.

Нагадаємо, що два роки тому гравці «Черкаських Мавп» Іван Ткаченко та Нікіта Руслов вже грали у складі збірної України з баскетболу 3х3. Тоді наші хлопці здобули бронзу Лігу Націй та стали срібними призерами чемпіонату світу!

Як повідомляв сайт vikka.ua, чемпіонат України з баскетболу 3х3 за участі двох черкащан пройде на Atlas Weekend.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version