додому Новини Спорт Чемпіонат України з баскетболу 3х3 за участі двох черкащан пройде на Atlas...

Чемпіонат України з баскетболу 3х3 за участі двох черкащан пройде на Atlas Weekend

0

Одразу два етапи чемпіонату України з баскетболу 3х3 пройдуть в межах набільшого музичного фестивалю Східної Європи – Atlas Weekend.

Відзначимо, що участь у чемпіонаті України в категорії U17 візьмуть і черкаські баскетболісти. Владислав Семерич і Назар Холод мають виступити у складі збірної України, інформує пресслужба БК «Черкаські Мавпи».

Зважаючи на масовість заходу та великий ажіотаж серед команд, у межах фестивалю відбудеться відразу два етапи чемпіонату України серед дорослих та один юнацький етап.

На ВДНГ чемпіонати стартують 9 липня о 9:00, двома сильними турнірами юнацької категорії U15 та U17. Участь у змаганнях можлива лише за попередньої реєстрації.  10 липня на Atlas Weekend стартує другий етап чемпіонату України серед дорослих.  А 11 липня ФБУ та Паріматч організовує для команд третій етап.

Зустріч з друзями, море музики, крута атмосфера та феєричні емоції – все це чекає на учасників двох чемпіонату України Паріматч 3х3. Увага! Реєстрація команд завершується за добу до кожного з етапів чемпіонату України. За її підсумками буде сформовано календар змагань.

Як повідомляв сайт vikka.ua, юний гравець «Черкаських Мавп» отримав травму.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version