додому Новини Черкащина Футболісти "Динамо" навідалися з подарунками до тяжкопораненого черкаського атовця (ФОТО)

Футболісти "Динамо" навідалися з подарунками до тяжкопораненого черкаського атовця (ФОТО)

0

Близько тижня тому гравці футбольного клубу "Динамо", один із тренерів Олег Лужний, а також представники фан-клубу відвідали Головний військовий клінічний госпіталь, куди за кілька днів до того доставили тяжкопоранених воїнів із зони АТО. Про це повідомляє прес-служба ФК.

Динамівці привезли найнеобхідніші речі, у яких постійно виникає потреба у шпиталі – повсякденний одяг, продукти харчування, засоби особистої гігієни тощо. Також футболісти подарували книги, присвячені 90-річчю клуба, динамівську атрибутику та справжні ігрові м’ячі з автографами всієї команди.

Найбільше такому подарунку зрадів один із поранених, командир розвідувальної бригади Володимир із Черкащини. Пообіцяв вислати м’яч із автографами хлопцям у Маріуполь, бо саме вони наполягали попросити у футболістів такий подарунок.

Чоловік розповідає, що він – звичайний сільський парубок із Черкащини, після служби в армії закінчив військове училище та розпочав офіцерську службу в 1986-му році. Служив аж до 2002 року, звільнившись у запас. На війну пішов добровольцем у липні 2014 року, тому що більше сидіти і дивитися на те, що коїться не міг.

"Сам я жив в Умані. Коли до нас привезли перших "двохсотих" – 18-19 річних хлопців, я, побувавши на тих похоронах, більше не міг лишатися дома і поїхав на схід країни. Воював у батальйоні "Донбас". Коли цей батальйон відійшов на відпочинок у Дніпропетровську область, я продовжив службу у міжнародному миротворчому батальйоні. У 2016 році вступив на службу до Збройних Сил України на посаду заступника командира батальйону. До поранення був начальником розвідувальної бригади. І ось так мені не пощастило, опинився тут, у шпиталі…"

Володимир вважає, що у будь-якій ситуації не треба втрачати оптимізм та віру в краще майбутнє, заряджаючи цією вірою своїх побратимів – сусідів по лікарняній палаті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, більше 300 черкаських бійців підсилили армію.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version