НовиниЧеркащинаФестиваль суперматусь вперше відбувся у Черкасах (Фото)

Фестиваль суперматусь вперше відбувся у Черкасах (Фото)

-

- Advertisment -

Вчора, 2 серпня, на території парку імені Богдана Хмельницького відбувся перший сімейний фестиваль "Я=супермама Че". На гостей чекала насичена програма та затишна атмосфера з розвагами для всієї родини. Матусі ж мали змогу взяти участь в конкурсі та набути статусу "Супермама".

Про це пише che24.online.

Територія заходу була поділена на різні зони. Діяв ярмарок, на якому можна було придбати речі для дому та дітей, працювала Food-зона з великим асортиментом смаколиків та напоїв. Родини могли розважитися на різноманітних конкурсах та іграх. Також діяла зона краси, де працювали стилісти і візажисти. Доповнили святкову атмосферу тематичні фотозони.

"Спочатку була ідея, а з нею і багато побоювань, та, отримавши дозвіл в міської ради та КП "Дирекції парків", ми вирішили все-таки організувати фестиваль на свіжому повітрі, дотримуючись всіх карантинних заходів. У нас є острівки із санітайзерами та серветками, між локаціями великі відстані, щоб не було скупчення в одній зоні. Головна мета нашого заходу – дати можливість матусям відпочити та відчути себе супермамами, красивими та щасливими. У нас була зона "Бізнес Спейс", де можна було обмінятися мобільними контактами, розповісти про свій бізнес та познайомитись з новими людьми" – розповідає співорганізаторка Тамара Стойко.

Для маленьких гостей було підготовлено багато активностей: анімація, майстер класи, спортивні секції, конкурси, шоу мильних бульбашок та ігри.

"Чесно кажучи, коли я йшла сюди з сином, не очікувала, що захід буде такий масштабний та крутий! Головне, що діти тут щасливі, їм весело та цікаво. Ми з сином обійшли всі зони і на кожній він розважався. Я ж мала змогу поспілкуватися з цікавими людьми, дізнатися корисну інформацію про нові розвиваючі школи та садочки, походити по ярмарку ознайомитись з продукцією, що була тут представлена" – розповідає гостя фестивалю Собко Олена.

Черкаські матусі, які брали участь в лотереї виграли подарункові сертифікати від спонсорів заходу. Журі привітали інста-мам та вручили подарунки черкащанкам, які не змогли потрапити у фінал. Більше сотні гостей провели свій вихідний із родиною на сімейному святі.

Фестиваль "Я=Супермама Че" може стати чудовою сімейною традицією для нашого міста.

Як повідомляв сайт vikka.ua, найменші вихованці Черкаських Мавп вирушають на Фестиваль баскетболу.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x