НовиниЧеркащинаЕкснардеп показав продукцію із радянською зіркою: напій виготовляють в...

Екснардеп показав продукцію із радянською зіркою: напій виготовляють в Золотоноші

-

- Advertisment -

У Золотоноші виготовляють напій, де на обкладинках фігурувала радянська зірка. Згодом її заклеїли українським прапором. Екснардеп Микола Томенко показав цю продукцію. Він назвав це дешевою і сердитою декомунізацією.

«Тут відомий київський фотограф Владислав Мусієнко показав: як дешево і сердито відбувається «декомунізація» на одному із підприємств у Золотоноші, що Черкащині», – зазначив Микола Томенко.

Він показав фото напою, де радянська зірка була заклеєна українським прапором. Він нагадав, що Золотоноша у владному плані – найстабільніший осередок. Тут місцева влада були фанатами Януковича, потім прихильниками Порошенка, а тепер Слуги Народу.

«Але в плані світоглядних цінностей у владній Золотоноші все незмінно й стабільно: ця, вже новостворена ОТГ, залишається ледь не головним бастіоном московського патріархату на Черкащині. Не так давно СБУ знайшла в намоленому місцевою владою Красногірському Свято-Покровському жіночому монастирі … прапор «Новоросії»від терористичної організації л/днр?!»,- написав Микола Томенко.

До речі, в інтернеті на різних сайтах продажу можна зустріти ще продукцію із радянською зіркою. Виробником є компанія

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Мости, пташині острови, козацькі вежі та місця для пікніків: у Черкасах пропонують реконструювати набережну Дніпра. Проект розробила архітекторка із Харкова Ольга Клейтман. Ідеї оновлення набережної у місті збирали вже давно, але наміри влади зупинило повномасштабне вторгнення.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
2 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Лариса
Лариса
9 місяців тому

Те, що Золотоноша – розсадник вати – точно. Але те, що там влада – прихильники Порошенка, то смішно. Ніколи вата не була прихильником Порошенка. Там завжди встромляли йому палиці в колеса. А от прихильниками зелених, яким пан Томенко допоміг прийти до влади дійсно є.

Анатолій
Анатолій
9 місяців тому

Щодо “прапора Новоросії” в жіночому монастирі УПЦ, то хай пан Томенко поцікавиться, що тоді відбулося насправді. А відбулося те, що СБУ його просто брутально підкинула і щодо цього були потім деякі службові розбірки. Але про це ніхто не пише, бо це дискредитуватиме план переведення українських православних у католицьку віру. ПЦУ – лише проміжний етап для навернення українців до УГКЦ, яка є філією Ватикану.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Відійшов у засвіти відомий черкащанин – автор прапору Черкас та гербу області

Відійшов у засвіти відомий черкащанин, чудовий майстер, народний художник України, Микола Теліженко. Йому було 73 роки. Про це на...

У Черкасах на Великдень посилено патрулюватиме поліція

Правоохоронці будуть забезпечувати безпеку під час богослужінь та зібрань вірян, а також координувати евакуацію у разі повітряної тривоги. Про...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

2
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x