додому Новини Черкаси Екскурсовод у телефоні: у Черкаському художньому музеї доступні аудіоекскурсії через додаток (ВІДЕО)

Екскурсовод у телефоні: у Черкаському художньому музеї доступні аудіоекскурсії через додаток (ВІДЕО)

0

У Черкаському художньому музеї з’явились аудіоекскурсії по к’юар коду через застосунок у телефоні. Додаток флет пленет, який працює по всьому світу. Інформує власкор ВІККА.

Зазвичай це екскурсії вулицями та пам’ятками міст. Відвідувач підходить до експонату і замість екскурсовода може прослухати або прочитати інформацію в телефоні. Черкаський музей став першим в Україні у застосуванні цього проєкту.

МАРГАРИТА КРИВОШЕЯ, ВІДВІДУВАЧКА
Взагалі на мою думку це дуже прикольна ідея, адже за кордоном така функція є досить давно популярною, і я рада, що в Україні також з’являються такі послуги, а особливо в нашому місті.

YouTube video player
Наразі к’юар коди розміщені лише на 10 експонатах. Надалі музей планує прив’язати покликання до всіх екземплярів. Відвідувачам ця альтернатива подобається більше ніж звичні екскурсоводи, розповідає дизайнерка музею Анастасія Лисенко.

АНАСТАСІЯ ЛИСЕНКО, ДИЗАЙНЕРКА ХУДОЖНЬОГО МУЗЕЮ

Ми буквально тільки тільки нещодавно це запустили, але вже перші відвідувачі мали змогу спробувати ці екскурсії. Ті з ким я спілкувалась дуже задоволені, кажуть, що це дуже цікава тенденція нашого музею, що ми робимо різні новинки, йдемо в ногу з часом, і використовуємо такий сучасний метод подання інформації.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version