НовиниЧеркащинаЕкс-гравець "Динамо" потрапив до заявки футзального клубу із Черкас

Екс-гравець "Динамо" потрапив до заявки футзального клубу із Черкас

-

- Advertisment -

Колишній гравець збірної команди України та київського "Динамо" у заявці команди "Карбон" (Черкаси), яка грає у вищій лізі чемпіонаті Черкаської області з футзалу. Про це інформує "Черкаський спорт".

При вивченні заявочних листів, які були подані у відповідні терміни (перед стартом чемпіонату) команд, які беруть участь у чемпіонаті Черкаської області з футзалу сезону 2018/2019 років, було помічено, що багато команд відзначилися доволі таки цікавими та збалансованими складами. А по ходу з’ясувалося, що дехто підсилився і доволі таки зірковими виконавцями.

Коли "Черкаський спорт" з поміж інших вивчав заявку команди "Карбон" і їхні шанси на чемпіонат, то відразу не було звернуто увагу на одне прізвище – Алієв Олександр. Але все таки було вирішено поцікавитися у президента "Карбона" Нарека Казаряна – "Часом чи це не той самий Олександр Алієв?", на що той спокійно відповів – "Так".

Нарек Казарян додав, що відомий у минулому гравець національної збірної команди України, київського "Динамо" і багатьох інших футбольних клубів Олександр Алієв планує зіграти за черкаську команду вже у другому турі чемпіонату Черкащини, який відбудеться 24 листопада. У 2 турі "Карбон" (Черкаси) зустрічається з ФК "Колос" (Чорнобай). Початок гри о 14:00.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" на виїзді обіграли Запоріжжя.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Лікувальний заклад із Черкас став партнером відомої клініки з Німеччини

Черкаський кардіологічний центр став партнером німецької клініки Robert Bosch Krankenhaus. Відповідний меморандум про співпрацю підписали днями. Про це повідомив...

На Уманщині в результаті ДТП загинув 34-річний чоловік

На Уманщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинув 34-річний чоловік. Інцидент трапився у межах села Червоний Кут Уманського...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x