НовиниЧеркасиДвоє гравців «Черкаських Мавп» перейшли у склад інших команд

Двоє гравців «Черкаських Мавп» перейшли у склад інших команд

-

- Advertisment -

Вихованець баскетбольної школи Черкаських Мавп Дмитро Скапінцев підписав контракт із литовським Пено Жвайгждес. А от американський захисник Генрі Дугат перейшов у клуб чемпіонату Косово – Сігнал Пріштіна. Про це повідомляють на сайті БК Черкаські Мавпи.

Скапінцев
Скапінцев

Цього сезону 23-річний черкаський центровий Дмитро Скапінцев грав за Київ-Баскет, а до цього всю кар’єру грав за рідні Черкаські Мавпи. В цьому сезоні він набирав 8,1 очки + 4,9 підбирання в матчах Кубку ФІБА. В чемпіонаті України мав трохи кращу статистику: 8,9 очки + 6,4 підбирання.

Пено Жвайгждес іде на передостанньому місці в литовській LKL. Варто нагадати, що саме в цій команді сезон починав екс-капітан Мавп Володимир Конєв. Також у різний час за цей клуб грали В’ячеслав Бобров, Андрій Агафонов, Станіслав Тимофєєнко та Сергій Павлов.

Дугат
Дугат

35-річний Генрі Дугат перебрався до Мавп цьогоріч. З черкащанами відіграв 20 матчів у Суперлізі, у середньому за гру набираючи 14.0 очка, 4.0 підбирання і 5.5 передачі.

Генрі до останнього залишався у Черкасах і покинув Україну вже після початку віроломного вторгнення Росії. До речі, в чемпіонаті Косово також гратиме екс-гравець Мавп Родні Первіс, який залишив черкаський клуб у січні.

Читайте також: школу у Черкасах перетворили на цех із виготовлення тушонки (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємець на Черкащині отримав підозру за поширення російської пропаганди

Служба безпеки України викрила прихильника російського режиму, який активно поширював пропагандистські матеріали в соціальних мережах та виправдовував збройну агресію...

Пожежа в Черкасах: рятувальники евакуювали двох людей

9 травня на вулиці Смілянській, виникла пожежа на 5-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x