НовиниЧеркасиДві команди «Черкаських Мавп» відіграли матчі чергового етапу ВЮБЛ

Дві команди «Черкаських Мавп» відіграли матчі чергового етапу ВЮБЛ

-

- Advertisment -

«ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-04» та «Черкаські Мавпи-05» відіграли чергові матчі Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. На жаль, для обох команд виїзні тури виявилися невдалими. Привезти бодай одну перемогу жодному колективу не вдалося.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

Команда найстарших юнаків «ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-04» провела тур у Запоріжжі. За його підсумками визначилася четвірка найкращих команд чемпіонату. В усіх трьох матчах підопічні Олександра Лашко поступилися. Причому всі матчі були рівними, але не на користь черкасців. Після цих поразок «Мавпи-04» вибувають із боротьби за медалі чемпіонату. Далі черкасці зможуть зіграти за 5-8 місця.

«Цей триденний тур був дуже емоційно і фізично складним. У першому матчі програли команді з Києва. У другий ігровий день протистояли господарям туру, команді із Запоріжжя. У цій грі у мене було багато питань по ходу всіх 40 хвилина матчу. І лідирували і наздоганяли. Все вирішувалося в клатчі. Після гри мною був написаний протест, оскільки за 9 секунд до кінця, з рахунку -3 нам через незрозумілі причини не дали тайм-аут. Але найцікавіше було в останній день туру. Після двох днів турнірне становище було таке, що ми мали шанс потрапити до фіналу. Для цього необхідно було обіграти Дніпро з різницею в +6. Все йшло за нашим сценарієм. Ми робили те, про що говорили і дотримувалися всіх домовленостей і правил. На 4 чверть виходили з перевагою в 10 очок і за 10 хв втратили пильність на тлі втоми. Наші суперники переломили хід зустрічі і забрали собі вихід у фінальну четвірку», – говорить головний тренер «ОСДЮСШОР-Черкаських Мавп-04» Олександр Лашко.

Команда «Черкаські Мавпи-05» в Одесі провела другий тур чемпіонату. Після першого туру команда Василя Івлєва була серед лідерів ВЮБЛ. Однак закріпити свої позиції черкасцям не вдалося. В усіх трьох матчах «Мавпи» були близькими до перемоги, але трохи не вистачило. Попри поразки, «Черкаські Мавпи-05» зберігають шанси на вихід до фінальної четвірки. Для цього потрібно перемагати у наступних турах.

Зараз «Черкаські Мавпи-05» посідають шосте місце у турнірній таблиці ВЮБЛ.

«Прикрі поразки у цьому турі. На жаль, під час локдауну ми не могли тренуватися і готуватися до цього туру, тоді як у суперників є свої зали і вони готувалися. Ми ж до туру провели лише кілька тренувань. Це наклало відбиток на нашу гру і результат. У перших матчах дуже багато схибили відкритих середніх і триочкових кидків. У третій грі вже реалізація була кращою. У матчі з «Хіміком» могли виграти, але останній наш кидок буквально вилетів з кільця. Чи не вперше я таке бачив, як м’яч вилетів із сітки. Нічого поступилися, але команда непогано працювала. Потрібно далі працювати і покращувати нашу гру», – зазначив головний тренер «Черкаських Мавп-05» Василь Івлєв.

Наступний тур черкасці проведуть у Вінниці. 3 та 4 лютого «Мавпи» зіграють із Дружківкою та Харковом.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, черкаський спортсмен виборов «золото» міжнародних змагань.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x