НовиниЧеркасиДублери «Черкаських Мавп» поступилися сумчанам

Дублери «Черкаських Мавп» поступилися сумчанам

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи-2» відіграли перший матч останнього туру регулярного чемпіонату Вищої ліги. На власному паркеті дублери «Черкаських Мавп» зустрілися із «СумДУ». У результативному протистоянні сумчани лише в кінцівці зустрічі зуміли дотиснути черкащан – 91:97. Про це йдеться на сайті «Черкаські Мавпи».

Дублери «Черкаських Мавп»

У цьому матчі команди абсолютно забули про захист. Суперники не тримали щільно один одного і почергово набирали очки. Краще це вдавалося сумчанам, які покарали черкасців за неналежне налаштування на гру і вже на старті відірвалися на відстань 8-ми очок. А в другій чверті наростили перевагу до 12-ти балів.

Дублери «Черкаських Мавп»

Втім до великої перерви «Черкаські Мавпи-2» зусиллями Юрія Романовського підрівнялися в рахунку, відігравши значну частину очок, наблизившись до суперника – 42:49.

Дублери «Черкаських Мавп»

У другій половині дублери «Черкаських Мавп» відповіли супернику своїм великим ривком. Не на жарт розігрався Юрій Романовський, котрий набирав очки не лише з далеку, а й після фірмових проходів. У потрібний момент на себе частину роботи взяв Ілля Здирка, непогано працював на обох сторонах майданчика Владислав Семерич. Так, черкасці не лише відігралися, а й вийшли вперед.

У четвертій чверті вже черкасці були попереду і тримали свою перевагу. У певний момент гандикап черкасців сягнув шести очок. Однак остання відповідь була за сумчанами. За хвилину до кінця зустрічі гості добре відзахищалися і реалізували свої спроби в атаці, що дозволило команді перемогти з рахунком 91:97.

Читайте також: обіграли на 2 очка: «Черкаські Мавпи» здолали «Хімік»

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x