НовиниЧеркасиМайбутній директор «Черкасиводоканалу»: хто він і чим володіє

Майбутній директор «Черкасиводоканалу»: хто він і чим володіє

-

- Advertisment -

На вакантну посаду директора комунального підприємства «Черкасиводоканал» претендує депутат Черкаської міської ради від фракції «Черкащани» Іван Сухарьков. Відповідну декларацію він подав на сайт НАЗК.

Нагадаємо, що міський голова Черкас Анатолій Бондаренко не продовжив контракт Сергію Овчаренку, який пропрацював на місцевому водоканалі 40 років. Контракт завершився 31 грудня 2021 року. Міський голова відмовився оголошувати конкурс на цю посаду. В одному із інтерв’ю він заявив, що хотів би, або «Черкасиводоканал» очолила «людина не з Черкас».

Тож посада директора одного з найбільших комунальних підприємств залишалася вакантною. Чутки про те, що Водоканал може очолити Іван Сухарьков ходили давно.

Іван Сухарьков, згідно із декларацією, володіє земельною ділянкою і дачним будинком в Червоній Слободі, а також будинком у Черкасах. Він та його дружина мають три автомобілі:  Mitsubishi, Toyota, PEUGEOT.

За минулий рік він заробив, працюючи керівником одного з департаментів на «Азоті», 545 тис. грн. Його дружина – майже 493 тис. грн. Вона займається підприємницькою діяльністю. На двох подружжя Сухарькових зберігає в готівці 35 тис. доларів.

Іван Сухарьков народився в Росії. Громадянин України. У 1997 – 2003 навчався у Черкаському державному університеті імені Богдана Хмельницького за спеціальністю «Фізичне виховання. Валеологія», кваліфікація вчитель фізичної  культури.

З 2010 – 2012 навчався у магістратурі у Національної академії державного управління при Президентові України м. Київ, спеціальність «державне управління», кваліфікація магістр державного управління.

Депутат Черкаської міської ради кількох скликань. У 2014-2015 роках – від партії «Рідне місто», у 2015-2020 та 2020-2025 – від партії «Черкащани».

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Поліція повідомила деталі смертельної ДТП на Уманщині

Автопригода сталася біля села Паланка Уманського району. Зіткнулися автомобілі ВАЗ та Fiat, внаслідок чого є загибла і постраждалий. За...

На Черкащині очікуються невеликі дощі

Циклони продовжують утримувати свій вплив Черкащиною. Очікуються невеликі дощі, місцями з грозами, проте вдень суттєвих опадів не передбачається. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x