додому Новини Спорт Дублери «Черкаських Мавп» нав’язали бій лідеру Вищої ліги, втім поступилися

Дублери «Черкаських Мавп» нав’язали бій лідеру Вищої ліги, втім поступилися

0

«Черкаські Мавпи-2» у черговому турі Вищої ліги зіграли два матчі із командою «Рівне-ОШВСМ». Підопічні Георгія Ступенчука мали гідний вигляд на фоні потужної команди, однак поступилися їм.

У першому матчі зіграти з лідером своєї групи на рівних «Черкаським Мавпам-2» не вдалося. Баскетболісти «Рівного» переконливо виграли перший матч, однак уже у другій грі черкасці зі старту здивували суперника. Про це інформує пресслужба «Мавп».

Підопічні Георгія Ступенчука не відпускали суперника в рахунку, а в другій чверті навіть мали лідерство у кілька атак. Переконливий матч провели лідери команди Олег Бондаренко й Ігор Сергеєв. Черкасці до останніх хвилин трималися у грі, однак у вирішальний момент господарі поцілили кілька дальніх поспіль і вже не відпустили свого лідерства. У підсумку, «Мавпи» поступилися, хоча були близькими до перемоги.

«Сьогодні добре відпрацювали. Тому що вчора всі грали, хто, що хоче. Сьогодні вже боролися на кожному міліметрі майданчика, відпрацьовували в захисті, після того, як не влучали, одразу працювали в захисті. Був хороший діалог між хлопцями. Внесли правки у порівнянні з учорашнім матчем, адже вчора було 26 втрат, сьогодні 9. Боролися протягом усього матчу, була рівна гра. Програли у кінцівці. Якісно відіграли наші лідери Бондаренко і Сергеєв. Але наприкінці матчу отримали по п’ятому фолу і без них уже не змогли дістати суперника. Із молоді хочу відзначити Семерича і Крутогуза, непогано вийшли і попрацювали. Гарний матч провів Юрій Романовський, – каже головний тренер «Черкаських Мавп-2» Георгій Ступенчук. – Ми грали проти лідера нашої групи. «Рівне» – досвідчена команда, де багато гравців, які виступали і в Суперлізі і Вищій лізі. Їхня сильна сторона – награний склад. Вони гарно біжать, вчора не могли їх зупинити, а сьогодні швидкий напад зупинили. Мене потішило те, що хлопці були налаштовані на боротьбу. Так, були помилки, але головне, що була боротьба і бажання. Ми побачили, що при правильному налаштуванні ми можемо грати з кожною командою».

Рахунок першого матчу – 102:66, другого – 94:87.

Таким чином, у 2020-му році «Черкаські Мавпи-2» вже не зіграють. Наступні матчі дублери проведуть у січні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи-05» здобули три перемоги на старті ВЮБЛ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version