додому Новини Черкаси «Черкаські Мавпи-05» здобули три перемоги на старті ВЮБЛ

«Черкаські Мавпи-05» здобули три перемоги на старті ВЮБЛ

0

Команда 15-річних юнаків приватної баскетбольної школи Михайла Бродського «Черкаські Мавпи-05» стартувала у новому сезоні. У рідних стінах підопічні Василя Івлєва здобули три перемоги.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Черкаські баскетболісти впевнено дебютували у новому сезоні Всеукраїнської юнацької басктебольної ліги України. На паркеті ПС «Будівельник» «Мавпи-05» відіграли три матчі. Усі три зустрічі мали вкрай напружений характер. Втім підопічні Василя Івлєва продемонстрували характер і свій клас, що дозволило перемогти.

Найбільш складним видався матч проти команди «CheBasket» із Чернівців. Протягом гри «Мавпи» лідирували в рахунку, але в певний момент розгубили свою перевагу і ледь не поступилися. Втім у вирішальний момент зібралися і дотиснули суперника.

У заключній грі також була напружена боротьба більшу частину ігрового часу, але хороший захист і швидкий напад дозволив «Мавпам» переграти суперника.

Відзначимо у всіх матчах лідера команди Владислава Єфіменка. 15-річний форвард у середньому за тур здобував 19,6 очка і робив 8 підбирань. Три перемоги дозволили «Черкаським Мавпам-05» очолити турнірну таблицю чемпіонату.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк став найкращим у складі «Детройта».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version