НовиниЧеркасиДо Черкас із Краматорська прибули група незвичних переселенців (ВІДЕО)

До Черкас із Краматорська прибули група незвичних переселенців (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Лев, який зустрічає нас на підвіконні, один з одинадцяти котів Олександра Ворошкова. Він з Краматорська.  Саме звідти чоловік зумів вивезти своїх підопічних. Родина Олександра прихистила 11 котів. У Черкасах друзі допомогли вимушеним переселенцям з будинком. Тепер тут уся велика родина освоюється. (щоб переглянути повноцінне відео, доскрольто до кінця повідомлення)

Олександр у Краматорську впродовж останніх восьми років займався вимушеними переселенцями Донецької області. Нині самому довелося ним стати. Але переїзд ускладнювали підопічні. Для усіх одинадцятьох треба було знайти переноски і транспорт. Зате такий «вантаж», каже, на блокпостах не затримували.

ОЛЕКСАНДР ВОРОШКОВ, переселенець

Дивляться, хлопці відповідають, ми везли гуманітарку в Краматорськ, а назад евакуюємо людей і котів. Майже увесь бус був зайнятий переносками котячими. І в Краматоську вони відкривають, а там всі Мяу.Хлопці: ой Боженько, щасливої дороги

Залишатися в Краматорську ставало все небезпечніше. Олександра окупанти разом з іншими волонтерами і громадськими діячами занесли до розстрільного списку, молодший син – у лавах ЗСУ. Магазини, аптеки, банки переважно вже були закриті. Голова військової адміністрації рекомендував виїхати.

ОЛЕКСАНДР ВОРОШКОВ, переселенець

Теоретично можна було ще знаходитись в місті, але був ризик оточення, був ризик того, що ми взагалі могли не виїхати, враховуючи те, що нас син учасник бойових дій.

Олександр виїхав з дружиною і невісткою. Поки родина тут освоюється, сам продовжує допомагати – возить гуманітарну допомогу у найвразливіші місця. І шукає можливості як вивезти з Донеччини маломобільних людей, як вибудувати логістику маршруту і знайти паливо. З ним там біда. Але чоловік щиро вірить у перемогу і повернення додому, відбудовувати рідне місто.

Читайте також

Їхали 10 днів: до Черкас із Маріуполя прибули хвостаті переселенці (ВІДЕО)

*******
Телекомпанія #ВІККА перебуває на інформаційній передовій – разом з українським народом та армією 24/7. Підтримайте нас добровільними внесками.

Військова агресія позбавила нас можливості заробляти на рекламі. Ви можете додати нам завзяття буквально в два кліки, підтримавши нас грошима. Будь-яка сума благодійного внеску (100, 200, 1000 грн…). Номер редакційної картки А-банк 5375235110071785

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x