НовиниЧеркасиДо Черкас із Краматорська прибули група незвичних переселенців (ВІДЕО)

До Черкас із Краматорська прибули група незвичних переселенців (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Лев, який зустрічає нас на підвіконні, один з одинадцяти котів Олександра Ворошкова. Він з Краматорська.  Саме звідти чоловік зумів вивезти своїх підопічних. Родина Олександра прихистила 11 котів. У Черкасах друзі допомогли вимушеним переселенцям з будинком. Тепер тут уся велика родина освоюється. (щоб переглянути повноцінне відео, доскрольто до кінця повідомлення)

Олександр у Краматорську впродовж останніх восьми років займався вимушеними переселенцями Донецької області. Нині самому довелося ним стати. Але переїзд ускладнювали підопічні. Для усіх одинадцятьох треба було знайти переноски і транспорт. Зате такий «вантаж», каже, на блокпостах не затримували.

ОЛЕКСАНДР ВОРОШКОВ, переселенець

Дивляться, хлопці відповідають, ми везли гуманітарку в Краматорськ, а назад евакуюємо людей і котів. Майже увесь бус був зайнятий переносками котячими. І в Краматоську вони відкривають, а там всі Мяу.Хлопці: ой Боженько, щасливої дороги

Залишатися в Краматорську ставало все небезпечніше. Олександра окупанти разом з іншими волонтерами і громадськими діячами занесли до розстрільного списку, молодший син – у лавах ЗСУ. Магазини, аптеки, банки переважно вже були закриті. Голова військової адміністрації рекомендував виїхати.

ОЛЕКСАНДР ВОРОШКОВ, переселенець

Теоретично можна було ще знаходитись в місті, але був ризик оточення, був ризик того, що ми взагалі могли не виїхати, враховуючи те, що нас син учасник бойових дій.

Олександр виїхав з дружиною і невісткою. Поки родина тут освоюється, сам продовжує допомагати – возить гуманітарну допомогу у найвразливіші місця. І шукає можливості як вивезти з Донеччини маломобільних людей, як вибудувати логістику маршруту і знайти паливо. З ним там біда. Але чоловік щиро вірить у перемогу і повернення додому, відбудовувати рідне місто.

Читайте також

Їхали 10 днів: до Черкас із Маріуполя прибули хвостаті переселенці (ВІДЕО)

*******
Телекомпанія #ВІККА перебуває на інформаційній передовій – разом з українським народом та армією 24/7. Підтримайте нас добровільними внесками.

Військова агресія позбавила нас можливості заробляти на рекламі. Ви можете додати нам завзяття буквально в два кліки, підтримавши нас грошима. Будь-яка сума благодійного внеску (100, 200, 1000 грн…). Номер редакційної картки А-банк 5375235110071785

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x