додому Новини Черкащина До 65-річчя створення Черкащини містяни вишиють карту області

До 65-річчя створення Черкащини містяни вишиють карту області

0

Черкаська область 7 січня 2019 року буде святкувати 65-річчя з дня створення. За ініціативи жителя краю, волонтера Григорія Бабака та Черкаського обласного краєзнавчого музею в Черкасах розпочинається новий проект – створення карти-вишивки Черкаської області з характерними для кожного району вишиваними узорами. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Також ця карта буде присвячена 100-річчю Черкаського обласного краєзнавчого музею. Робота над проектом стартуватиме на День етнографа, який святкується 17 липня.

"Долучитися до заходу запрошують усіх бажаючих жителів та гостей Черкащини: професіоналів і аматорів, дорослих і дітей, навіть тих, хто не дуже вправно володіє голкою. Головне – добрі наміри та гарний настрій. З собою, за бажання, можна взяти голку для вишивання та акрилові нитки різних кольорів", − зазначають організатори.

7 січня 2019 року вишита карта Черкаської області буде представлена у музеї на виставці, а потім передана до фондів Черкаського обласного краєзнавчого музею.

Як повідомляв сайт vikka.ua, активна молодь зі всієї України та волонтери із США приїдуть до Черкас на мовний фестиваль

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version