додому Новини Черкащина "Дніпровські павучки" з Черкас плетуть маскувальні сітки бійцям в АТО (ВІДЕО)

"Дніпровські павучки" з Черкас плетуть маскувальні сітки бійцям в АТО (ВІДЕО)

0

200-у маскувальну сітку передають на передову "Дніпровські павучки" із Черкас. Плетуть їх місцеві пенсіонерки. Волонтерки допомагають бійцям на передовій з перших днів АТО. Про це йдеться в сюжеті 5 каналу.

84-річна Лідія Шереметьєва займається волонтерством три роки. Через слабкий зір шити та плести не береться, тому готує стрічки для маскувальної сітки.

У невеличкій кімнаті інші волонтерки доплітають двохсоту маскувальну сітку. Роботі допомагає пісня. "Допомогти треба нашим солдатам, які нас старих захищають і наших дітей", – каже волонтерка батальйону "Дніпровські павучки" Ольга Занора.

Ще у перші дні російської агресії на Донбасі 20 черкащан взялися допомагати армійцям. Свою волонтерську групу назвали "Дніпровські павучки". Очолив її Микола Федоренко. Він дбає про харчі для бійців.

"Ми їх балуємо то випічкою, то варениками, щоб вони бачили, що про них турбуються", – розповідає волонтер Микола Федоренко.

Допомогу на передову черкаські волонтери зазвичай передають через інших активістів. Ті відправляють її до найгарячіших зон АТО – у район Авдіївки, Авдіївської промзони, під Маріуполь.

"Дніпровські павучки" закликають небайдужих містян долучитися до їхньої групи. Переконують, що їм украй бракує вільних рук, а ще – потребують матеріалу для маскувальних сіток. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, більше 300 черкаських бійців підсилили армію.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version