додому Новини Черкащина Діяльність одного з черкаських пляжів можуть тимчасово заборонити через низку правопорушень

Діяльність одного з черкаських пляжів можуть тимчасово заборонити через низку правопорушень

0

На міському пляжі "Живчик" працівники Державної екологічної інспекції у Черкаській області виявили такі порушення: не встановлено межі водоохоронної зони, відсутній проект встановлення прибережної захисної смуги, самовільне використання земельної ділянки під автостоянкою. Про це у Facebook повідомляє заступник начальника Державної екологічної інспекції у Черкаській області Олександр Позняков.

У ході перевірки ТОВ "ВАІС" (пляжу "Живчик") встановлено, що підприємство має документи на право користування земельною ділянкою площею 1,44 га., але за результатами висновку, проведеного Черкаським відділенням Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України фактично використовує на 0,25 га. землі більше.

"У зв'язку з відсутністю погодження компетентного природоохоронного органу, інформацію передано до прокуратури Черкаської області щодо скасування у судовому порядку рішення Черкаської міської ради про надання в користування земельної ділянки ТОВ "ВАІС". Державною екологічною інспекцією у Черкаській області розраховуються збитки завдані державі внаслідок самовільного користування земельною ділянкою під автостоянкою", – повідомляє Олександр Позняков.

До Черкаського окружного адміністративного суду направлено позов щодо тимчасового зупинення (заборони) діяльності пляжу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на оновленому пляжі Черкас з'являться велопарковки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version