НовиниКриміналДідуся скаліченого хлопчика з Черкас взяли під варту

Дідуся скаліченого хлопчика з Черкас взяли під варту

-

- Advertisment -

У Черкасах поліція вручила підозру дідусеві 7-річного хлопчика, який отримав тяжкі ушкодження у дворі та зараз знаходиться у тяжкому стані в лікарні. Попередньо, чоловіку інкримінують частину 3 статті 115 КК України, а саме – залишення у небезпеці.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

За даними слідства, підозрюваний зі своєю дружиною недогледів онука. На їхньому подвір’ї дитина дістала тяжкі ушкодження та була госпіталізована до лікарні із травмою голови, ранами на руках та ногах, а також іншими тяжкими ушкодженнями.

Окрім цього відомо, що подружжя деякий час приховувало вказаний інцидент та спостерігало за погіршенням стану дитини. У свою чергу чоловік не поспішав звертатися до лікарів та надавав домедичну допомогу самостійно.

Наразі дідусеві повідомлено про підозру. За залишення дитини у небезпеці йому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Окрім цього, сьогодні, 4 вересня, Соснівський районний суд обрав чоловікові запобіжний захід, у виді арешту на 60 діб, без можливості внесення застави.

Нагадаємо, що 31 серпня аналогічне рішення було винесено і щодо бабусі постраждалого хлопчика. Зараз вона також перебуває в СІЗО.

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція взялася за родину, в якій собаки погризли хлопчика.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олена
Олена
2 років тому

Як м’яко звучить слово не догледів. Над дитиною в прямому сенсі знущалися, навіть якщо і є правда те що дитина впала, дитя мучилось від поганого самопочуття і напевно про це говорив хлопчик. Чим були зайняті дорослі, що не бачили погіршення стану? Нормальні дідусі та бабусі перші за батьків завжди б’ють тривогу та проявляють свою турботу, а це не люди, а тим паче не дідусь чи бабуся.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські спортсмени вибороли нагороди всеукраїнського турніру з художньої гімнастики

З 12 до 14 квітня 700 учасників зі всієї країни боролися за першість на всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики...

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу на доступніші за ціною пральні засоби, але боїшся непередбачуваного результату?...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x