НовиниКриміналВідкрили кримінальні провадження: поліція взялася за родину, в якій...

Відкрили кримінальні провадження: поліція взялася за родину, в якій собаки погризли хлопчика

-

- Advertisment -

У Черкасах поліція взялася за розслідування трагічного випадку, що стався із 7-річним хлопчиком. Дитину до півсмерті загризли собаки. Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

У будинку та дворі, де сталася трагедія, слідчі проводять відповідні дії. Про це повідомляє з місця подій кореспондент vikka.ua.

Нагадаємо, у дворі неподалік Дитячого парку, що на вулиці Хрещатик, собаки пошматували 7-річного хлопчика. Кілька днів дитина пролежала вдома із жахливими гематомами та рваними ранами. Рідні не поспішали викликати «швидку». Наразі за життя хлопчика борються медики Обласної дитячої лікарні.

Черкаські правоохоронці порушили кримінальні провадження за двома статтями: 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) та частиною 3 ст 135 (залишення в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

Приміщення парку, звідки охоронець міг чути крик дитини

Як стало відомо кореспонденту vikka.ua, батьки хлопчика проживають за іншою адресою у Черкасах. На момент, коли сталася трагедія, вони перебували в Києві, а сина відвезли погостити до бабусі з дідусем.

Двір, де сталася трагедія, розділений на шість квартир, а цю сім’ю знає вся околиця. Ще у 2015 році вона наробила галасу на все місто. Адже розводила алабаїв. Тварини проживали у жахливих умовах і не давали спокою людям. Сусіди, не могли вийти з двору та спокійно пересуватися територією. Оскільки зграя собак гуляла без нагляду та намордників.

Паркан двору межує із Дитячим парком

У квітні того ж року чотирилапі перелізли через паркан до Дитячого парку та пошматували там жінку. Потерпілу із численними рваними ранами госпіталізували до лікарні. Тоді люди через суд домоглися справедливості і алабаїв у родини вилучили. Проте, за деякий час бабуся з дідом завели ще одну зграю собак, вже меншого розміру. Саме вони й покалічили 7-річного хлопчика.

Наразі редакція сайту vikka.ua продовжує слідкувати за інцидентом та з’ясовує нові подробиці. Про них ми згодом повідомимо на нашому сайті.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x