НовиниЧеркасиДепутати облради висадили у черкаському санаторії магнолії, сакури і...

Депутати облради висадили у черкаському санаторії магнолії, сакури і лаванду (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Депутати Черкаської обласної ради відвідали дитячий санаторій «Сосновий бір», щоб висадити на території закладу екзотичні рослини. Повідомляє власкор ВІККА.

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік на кілька годин відволікся від своїх звичних справ. Разом з колегами по депутатському корпусу Черкаської обласної ради приїхав до санаторію «Сосновий бір», щоб висадити екзотичний сад.

Таку екоініціативу Олександр Воскобойнік пов’язує з майбутнім України. Територію комунального закладу «Сосновий бір» обрали не випадково. Цим санаторієм Олександр Воскобойнік опікується уже кілька років. Адже Тут відпочивають та оздоровлюються діти з громад Черкаської області. З початком повномасштабного вторгнення заклад став прихистком для дітей з родин ВПО. Тому підтримка розширилася і стала систематичною.

ОЛЕКСАНДР ВОСКОБОЙНІК, ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Ми були перші, хто на початку війни став оздоровлювати дітей. Діти це наше майбутнє. Ми повинні дбати про наш генофонд. Ми повинні бути впевнені, що Україна буде завтра. Діти з усієї області приїжджають і це не тільки пайовики.

Віднині дітей, які відпочивають та оздоровлюються у санаторії «Сосновий бір», буде радувати екзотичний сад. Разом з магноліями висадили сакури, рокитник, лаванди, гортензії, які депутати ЧОР закупили за власний кошт. На цьому не зупиняться. Сад збільшуватиметься і поповнюватиметься новими рослинами.

АНАТОЛІЙ ПІДГОРНИЙ, ГОЛОВА ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Далі ми будемо масштабувати. Є дизайн проекту і ми будемо додавати, щоб цей сад став не тільки окрасою цього комунального закладу, а і окрасою міста Черкаси.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x