додому Новини Кримінал Кілограм кокаїну із Бразилії: на Черкащині судитимуть наркодилера

Кілограм кокаїну із Бразилії: на Черкащині судитимуть наркодилера

0
кокаїн наркотики

Черкаська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно іноземця, який ввіз в Україну наркотики в особливо великих розмірах. Зараз його тримають під вартою. Про це повідомляють на сайті Черкаської обласної прокуратури.

За даними слідства, в липні 2021 року обвинувачений помістив до спеціально виготовленого тайника у валізі кокаїн вагою близько 1 кг. Наркотик був придбаний на території Бразилії. Контрабандним шляхом ввіз наркотики в Україну, маючи намір продати.

При заповненні митної декларації в аеропорту «Бориспіль» фігурант злочину зазначив про відсутність товарів, переміщення яких через кордон заборонено. Працівники УСБУ виявили протиправні дії іноземця.

Наразі іноземець перебуває в умовах слідчого ізолятора, до нього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомляла vikka.ua, на Уманщині з банкомата вкрали майже 150 тисяч гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version