додому Новини Кримінал На Уманщині з банкомата вкрали майже 150 тисяч гривень

На Уманщині з банкомата вкрали майже 150 тисяч гривень

0
банкомат Умань
ch.npu.gov.ua

Невідомі розібрали стіну в будинку культури, де стояв банкомат і викрали з нього чотири касети з грошима. Сума викраденого, близько 140 тисяч гривень. Слідчими відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ НП Черкаської області.

Крадіжку скоєно вночі 30 вересня. Вранці працівники будинку культури у селі Ладижинка Уманського району, виявили в приміщенні зламане вікно й дірку у стіні. Також помітили пошкоджений банкомат й одразу викликали поліцію.

Зловмисники заволоділи чотирма касетами з грошима близько 140 тисяч гривень.На місці події експерти вилучили речові докази.Зараз правоохоронці з’ясовують усі обставин та осіб зловмисників. Тривають оперативно-розшукові дії.

банкомат Умань
ch.npu.gov.ua
банкомат Умань
ch.npu.gov.ua

Поліція звертається до жителів Уманського району: якщо ви бачили підозрілих осіб у селі Ладижинка або володієте інформацією, яка допоможе у розкритті злочину, повідомте про це на спеціальну лінію 102.

Слідчими Уманського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років.

Як повідомляла vikka.ua, у Черкасах розшукують вандала, який влаштовував підпали. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version