НовиниЧеркасиЦього тижня «Черкаські Мавпи» зіграють два матчі на виїзді

Цього тижня «Черкаські Мавпи» зіграють два матчі на виїзді

-

- Advertisment -

Наступний тиждень буде багатий на події для баскетбольного клубу «Черкаські Мавпи». Основна команда зіграє два матчі у Суперлізі Windrose, також відбудеться черговий тур Вищої ліги для дублерів та домашній дебют дівчат у Першій лізі та численні матчі вихованців.Про це повідомляє пресслужба БК «Черкаські Мавпи».

Суперліга Windrose
28 жовтня. 19:00 Дніпро – Черкаські Мавпи

Завершують програму першого кола Суперліги «Черкаські Мавпи» двома поспіль виїзними матчами. Спочатку команда Максима Міхельсона вирушить до Дніпра. Нині у «дніпрян» справи йдуть не зовсім добре. Колектив зазнав трьох поразок поспіль, відповідно налаштування на цей матч буде максимальне. Черкасці підходять до гри після поразки, тому ставки на матч вкрай високі.

Черкаські мавпи
mavpabasket.com

30 жовтня. 13:00 Харківські Соколи – Черкаські Мавпи
Один із аутсайдерів минулого сезону, «Харківські Соколи», цьогоріч постає зовсім іншою командою. Нині підопічні Валерія Плєханова виграли 5 матчів поспіль і піднялися на третій рядок турнірної таблиці. Протистояння Міхельсона і Плєханова завжди цікаві, має бути так і цього разу.

Вища ліга
30-31 жовтня. Маріуполь – Збірна Черкаської області-Черкаські Мавпи-2

Третій тур Вищої ліги для дублерів і перший виїзний у сезоні. Нині підопічні Георгія Ступенчука мають показник 3 перемоги, 1 поразка. Після матчів зі схожими суперниками-дублерами, цього разу черкасці зустрічаються із лідером своєї групи – «Маріуполем», командою із низкою досвідчених баскетболістів, які пограли як у Суперлізі, так і Вищій лізі.

Перша ліга (жінки)
30-31 жовтня. Черкаси. ПС «Будівельник»
Венето-Черкаси – Збірна Київської області-Переяслав

Минулого тижня наші дівчата мали зіграти перший домашній матч, але їхні суперниці – команда Динамо-Одеса не змогла приїхати на цей тур через зараження баскетболісток на коронавірус. Таким чином, той тур був перенесений, і дебют «Венето-Черкаси» на власному паркеті відклали. Цього разу до Черкас приїде лідер групи – Збірна Київської області. Це більш досвідчений колектив, відповідно для черкащанок непростий суперник.

ВЮБЛ-2007 (дівчата)
28-30 жовтня. Дніпро

Венето-Черкаси-07 вирушають до Дніпра, де відіграють перший тур ВЮБЛ. Підопічні Наталії Євтушевської 28 і 29 жовтня відіграють проти команд СДЮСШОР-5 (Дніпро) та ЗОДЮСШ (Запоріжжя).

25-27 жовтня. ВЮБЛ-2005. Миколаїв

«Черкаські Мавпи-05» відіграють вже другий тур ВЮБЛ. Команда Василя Івлєва на виїзді зустрінеться з командами СДЮСШОР-2 (Полтава), СДЮСШОР-4 (Миколаїв), ЮДЮСШ (Южне). Нині черкасці серед лідерів своєї групи, відповідно тур важливий з турнірної точки зору.

Як повідомляла раніше vikka.ua, Спортивні заходи у Черкасах: що відбудеться цього тижня

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом (ВІДЕО)

Нові виклики перед роботодавцями. «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом. Повідомляє...

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x